Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Εξομολόγηση Γιάννη Σπαλιάρα: «Με συγκλόνισε η απώλεια του πατέρα μου»

«Μου λείπει πάρα πολύ. Ευτυχώς πρόλαβα και του τα είπα όλα πριν φύγει»

Για την απώλεια του πατέρα του μίλησε σε συνέντευξή του ο Γιάννης Σπαλιάρας. Ο χαμός του τον συγκλόνισε και μέχρι σήμερα δεν το έχει συνειδητοποιήσει πως τον έχασε.

«Σίγουρα η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Μου λείπουν τα πάντα από τον πατέρα μου. Παρότι σε λίγο μπαίνουμε στην πέμπτη χρόνια που τον έχω χάσει, πραγματικά το νιώθω σαν να έγινε χτες. Μόνο όσοι έχουν ζήσει κάποια τέτοια απώλεια μπορούν να καταλάβουνε, καλώς ή κακώς.

Δεν είμαι ο πρώτος που χάνω έναν από τους δύο γονείς μου, πολλοί άνθρωποι έχουν βιώσει τέτοια απώλεια. Ωστόσο ήταν κάτι που με συγκλόνισε. Η αλήθεια είναι πως κάθε φορά που κλείνω μια συμφωνία ή μου έρχεται μια επαγγελματική επιτυχία, είναι πάντα η πρώτη σκέψη στο μυαλό μου. Μου λείπει πάρα πολύ. Ευτυχώς πρόλαβα και του τα είπα όλα πριν «φύγει». Ελπίζω να καμαρώνει για εμένα, έστω κι από μακριά…», δήλωσε στο περιοδικό Λοιπόν.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα