Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 20 Ιουλίου

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα προκληθεί έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό χώρο, που όμως θα σας αποφέρει αρκετά οφέλη. Οι προσεκτικές κινήσεις σε αγοραπωλησίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί από εσάς εξαρτάται αν θα διασφαλιστεί το πορτοφόλι σας. Μην αφήσετε την αγοραστική σας μανία να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε σωστά χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν. Μην μπλέξετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε να σας παρασύρουν αντιθέσεις ή συγκρούσεις συμφερόντων που υποβόσκουν καιρό, γιατί μια απλή σύμπτωση μπορεί να αποβεί ανατρεπτικά ή καταστροφικά στο καθεστώς που ισχύει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σε θέματα που εμπλέκονται άλλοι και πολλά θα εξαρτηθούν από αυτούς για το μέλλον σας, χρειάζεται συγκέντρωση, υπομονή και διαλλακτικότητα.

ΖΥΓΟΣ: Ο,τι και αν γίνει μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας βγάλει από κακοτοπιές. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανό να σας ρίξουν οικονομικά. Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται και όχι αυτούς που αδιαφορούν για εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες, ακόμα και αν επιβλήθηκαν άθελά σας. Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό σας περιβάλλον. Οσο και αν κάποιοι σας εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά. Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων, όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Το ένστικτό σας θα σας προστατέψει από το να πάρετε λανθασμένες αποφάσεις. Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια σχετική οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...