Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Εύη Ιωαννίδου – Ίνο Φάις: Τρελά ερωτευμένοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους στη Σαντορίνη

Full in love!

Ο έρωτάς τους δυναμώνει και μοιάζει με ηφαίστειο! Η Εύη Ιωαννίδου και ο Ινο Φάις κάνουν τις διακοπές τους στη Σαντορίνη και δεν κρύβουν το love story τους ούτε στιγμή.

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του «Greece’s Next Top Model» και ο 23χρονος γιος της Μαρίας Καλάβρια είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, με την Ιωαννιδου να ανεβάζει στα stories της στο Instagram στιγμές από τη διαμονή τους σε πολυτελές ξενοδοχείο ενώ οι δυο τους χαλαρώνουν στην πισίνα!

Δίχως άλλο το ζευγάρι (που όταν έσκασε η είδηση του ειδυλλίου του όλοι έκαναν λόγο για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στη showbiz) είναι συνέχεια μαζί, με τις εκπλήξεις να διαδέχονται η μια την άλλη.

Οπως στα γενέθλια του Ινο, οπότε η Εύη τού είχε ετοίμασε ένα πάρτι-έκπληξη με την παρουσία της μαμάς του, της αδελφής του Μαρίνας και καλών φίλων σε ένα πανέμορφο σκηνικό.

Ε, να μην τα βλέπει αυτά η Καλάβρια και να μην καμαρώνει για τη… νύφη της!

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα