Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από γυναικολόγο – «Είσαι για σκληρό σεξ»

«Ζήλεψε» τον γυναικολόγο της Ρόδου!

Την ώρα που η κοινή γνώμη προσπαθεί να συνέλθει από τη δράση του γυναικολόγου της Ρόδου, ο οποίος έχει καταγγελθεί από δεκάδες γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση, ακόμη μία υπόθεση με δράστη συνάδελφό του βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Την περασμένη εβδομάδα μια ασθενής φέρεται ότι έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του γιατρού της κατά τη διάρκεια γυναικολογικής εξέτασης.

«Στην εξέταση πάνω και καθώς ο γελοίος ψηλάφιζε, έβαζε περισσότερα δάχτυλα και με ρωτούσε αν πονάω. Οταν απάντησα “όχι”, μου απάντησε (!): “Εσύ είσαι για σκληρό σεξ”. Πάγωσα, αλλά περίμενα να ολοκληρωθεί η εξέταση γιατί πήγα από τους πόνους στα δυο κομμένη και εστίαζα στη διάγνωση. Φεύγοντας, μπήκε μπροστά μου και μου χάιδεψε το πρόσωπο» κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, η γυναίκα.

Μετά τις αποκαλύψεις, η φεμινιστική οργάνωση «Μωβ» ζητά την έκπτωση του συγκεκριμένου γυναικολόγου από το ιατρικό επάγγελμα, αλλά και να καταργηθεί το παράβολο των 50 ευρώ που απαιτείται για την υποβολή σχετικής καταγγελίας στον κατά τόπο αρμόδιο ιατρικό σύλλογο.

Χυδαίος

«Ο συγκεκριμένος γυναικολόγος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως γιατρού, την αδυναμία αντίδρασης της ασθενούς λόγω της τοποθέτησής της στη γυναικολογική καρέκλα -μια θέση ιδιαίτερα ευάλωτη-, καθώς και τη λεγόμενη “ιατρική αυθεντία”, για την οποία υποτίθεται δεν χωρεί αμφισβήτηση, προέβη σε ολοφάνερη χυδαία σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος της καταγγέλλουσας, πιστεύοντας προφανώς ότι η ίδια δεν θα αντιληφθεί τον αντιδεοντολογικό τρόπο εξέτασης.

(…) Καταγγέλλουμε την ιατρική εξουσία, τον ιατρικό σεξισμό και ζητούμε την απομάκρυνση του ως άνω γυναικολόγου από το ιατρικό επάγγελμα. Ζητούμε επίσης την άμεση τροποποίηση της παρ. 2 του άρ. 99 Ν. 4172/2013, ώστε να μην απαιτείται παράβολο για την υποβολή καταγγελιών στους ιατρικούς συλλόγους, καθώς το οποιοδήποτε ποσό αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για την καταγγελία τέτοιων περιστατικών από τα θύματα γιατρών» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η οργάνωση.

Η γυναίκα σκοπεύει να κινηθεί νομικά κατά του γυναικολόγου, ενώ η φεμινιστική οργάνωση θα στείλει την καταγγελία της στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για να κινηθεί σε βάρος του και πειθαρχική δίωξη. Η νέα καταγγελία έρχεται να προστεθεί σε αλλεπάλληλες υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμών. Χαρακτηριστικές είναι οι υποθέσεις των φοιτητριών του Τμήματος Μαιευτικής στο Αλεξάνδρειο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης οι οποίες έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από καθηγητή Μαιευτικής στο ΑΤΕΙΘ και γυναικολόγο, ο οποίος τις απομόνωνε στο ιδιωτικό του ιατρείο με πρόφαση την παροχή δωρεάν γυναικολογικών εξετάσεων, αλλά και των 19 μηνύσεων σε βάρος γυναικολόγου στη Ρόδο για τα αδικήματα του βιασμού, της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας, της κατάχρησης ανικάνου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη και της εξύβρισης.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα