Γιώργος Γιαννόπουλος – «Σέβομαι τις καταγγελίες των κοριτσιών, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χαμό»

«Υπήρξαν κοπέλες που φτάσανε στην υπερβολή. Έχω φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στις καταγγελίες ηθοποιών για παρενοχλήσεις και βιασμούς ωστόσο συμβούλεψε τις γυναίκες να μη κάνουν χαμό και να αφήσουν τη δικαιοσύνη να αποφανθεί.

Όσον αφορά τις καταγγελίες στο θέατρο, ποια είναι γνώμη σας;

Αν είναι πραγματικότητα αυτά που καταγγέλθηκαν, να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι από τη δικαιοσύνη. Αλλά όλοι πρέπει να περιμένουμε, οι αρμόδιοι να πάρουν τις αποφάσεις. Σέβομαι απόλυτα τις καταγγελίες των κοριτσιών, αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε χαμό. Η δικαιοσύνη ευτυχώς υπάρχει και θα κάνει τη δουλειά της.

Είστε ένας γοητευτικός άντρας. Σας έχει συμβεί θαυμαστές σας να ξεπεράσουν τα όρια;

Υπήρξαν κοπέλες που φτάσανε στην υπερβολή. Έχω φτάσει μέχρι τον εισαγγελέα. Με παρακολουθούσαν επανειλημμένως. Όταν ο άλλος φτάνει σε αυτό το σημείο, είναι τρέλα. Δεν ξέρεις πού μπορεί να φτάσει. Με ενόχλησε πολύ, ήταν άρρωστο. Είχε βρει και τον αριθμό μου και με έπαιρνε καθημερινά, απανωτά τηλέφωνα. Δεν έγινε μία, αλλά πολλές φορές. Τώρα ευτυχώς έχουν ηρεμήσει τα πράγματα.

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.