Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

O συζυγοκτόνος της Λάρισας ηχογράφησε με το τηλέφωνό του την εν ψυχρώ εκτέλεση

Ο διάλογος, οι πυροβολισμοί και τα ουρλιαχτά της 43χρονης στην κουζίνα της ταβέρνας

Σαν να μην έφτανε το σοκ από την εν ψυχρώ δολοφονία της 43χρονης συζύγου του μέσα στην ταβέρνα του αδερφού της στη Λάρισα, ανατριχίλα προκαλεί και η αποκάλυψη για τη, χωρίς προηγούμενο, πράξη του 54χρονου συζυγοκτόνου της να ηχογραφήσει στο κινητό τηλέφωνό του τη στιγμή που έριχνε νεκρή, με καταιγισμό πυροβολισμών, την άτυχη γυναίκα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο 54χρονος ήταν αποφασισμένος να βάψει τα χέρια του με το αίμα της εν διαστάσει συζύγου του, όταν εισέβαλε μέσα στην κουζίνα της ταβέρνας/ουζερί στη Σωτηρίτσα και άρχισε να πυροβολεί. Τρανταχτή απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας ανακάλυψαν στο κατασχεμένο κινητό του ηχητικό ντοκουμέντο με τους οκτώ πυροβολισμούς και τα ουρλιαχτά της 43χρονης!

Στο ίδιο ηχητικό αρχείο που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, υπάρχουν καταγεγραμμένοι διάλογοι μεταξύ δράστη και θύματος που, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, είχε ξεκινήσει διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου! Το κινητό του 54χρονου θα σταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Η άτυχη μητέρα τριών παιδιών Μαρία Βλάχου δέχτηκε οκτώ πυροβολισμούς από περίστροφο στον θώρακα και το μέτωπο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή, πιθανότατα ο 54χρονος έδωσε τη χαριστική βολή στη 43χρονη, πυροβολώντας την ανάμεσα στα φρύδια!

«Τα αποτελέσματα της νεκροτομής επιβεβαίωσαν τα στοιχεία που είχαμε κατά την αυτοψία. Οτι, δηλαδή, τα περισσότερα τραύματα αφορούσαν τη θωρακική χώρα και ένα τη μετωπιαία χώρα. Τραύματα τα οποία αφορούν καίριες για τη ζωή περιοχές και δηλώνουν ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη. Τα τραύματα ήταν συγκεντρωμένα και σχετικά στοχευμένα. Κάτι που υποδεικνύει ότι υπήρχε τουλάχιστον μια σταθερότητα στο χέρι» ανέφερε η ιατροδικαστής.

Γύρω στις 11.00 χθες το πρωί, ο καθʾ ομολογίαν συζυγοκτόνος πέρασε την πόρτα της ανακρίτριας Λάρισας, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο το πρωί. Ο συνήγορός του Κωνσταντίνος Γαλανός υποστήριξε ότι ο 54χρονος λάμβανε αντικαταθλιπτική και αντιψυχωσική αγωγή: «Πριν από περίπου 20 ημέρες είχε επεισόδιο απώλειας συνείδησης και διακομίστηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών, απʾ όπου έλαβε επιπλέον αγωγή» υποστήριξε.

Νωρίτερα, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας είχε ασκήσει σε βάρος του κατηγορουμένου δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Σχολιάζοντας τη στυγερή δολοφονία της 43χρονης στην ιστοσελίδα onlarissa.gr, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού Δήμου Αγιάς Νίκος Ντάγκας έκανε λόγο για πρωτόγνωρο περιστατικό: «Είμαστε συγκλονισμένοι από το μέγεθος, αλλά και τον τρόπο του εγκλήματος. Ποτέ, άλλοτε, η τοπική κοινότητα δεν έχει έρθει αντιμέτωπη με τέτοια κατάσταση».

Η οικογένεια της 43χρονης ήταν πολύ γνωστή στην περιοχή, καθώς το κατάστημα που διατηρεί αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια σημείο αναφοράς και τόπο συνάντησης των κατοίκων του χωριού. Ανθρωποι που παραθερίζουν χρόνια στην περιοχή και γνωρίζουν από παλιά την οικογένεια, έκαναν λόγο για ένα χαρούμενο και χαμογελαστό μικρό κορίτσι που βοηθούσε στο κατάστημα.

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τη 43χρονη εψάλη στις 16:30, χθες, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Κάτω Σωτηρίτσα. Τραγικές φιγούρες ήταν η 23χρονη κόρη και οι ηλικίας 25 και 13 χρόνων γιοι δράστη και θύματος, οι οποίοι ταξίδεψαν από την Αθήνα για να πουν το τελευταίο αντίο στη μητέρα τους, που βρήκε φρικτό τέλος από τα χέρια του ίδιου του πατέρα τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....