Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύτηκαν στη Σύρο (video)

«Μέλισσα» με νυφικό και κούκλο γαμπρό!

Υπό τους ήχους της «Φραγκοσυριανής», του πασίγνωστου τραγουδιού που έγραψε τη δεκαετία του ’30 ο Μάρκος Βαμβακάρης υμνώντας την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Σύρο, και μια κούκλα Συριανή που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα χωρίς ποτέ να μάθει τ’ όνομά της, η πανέμορφη νύφη Δανάη Μιχαλάκη παραδόθηκε εν μέσω χειροκροτημάτων στον γοητευτικό γαμπρό Γιώργο Παπαγεωργίου από τον πατέρα της Γιώργο Μιχαλάκη και τον αδελφό της.

Ο πολιτικός γάμος της πρωταγωνίστριας της τηλεοπτικής σειράς «Αγριες μέλισσες», που γνώρισε και αγάπησε το κοινό ως Δροσούλα Σταμίρη, με τον πολυτάλαντο -ηθοποιό, τραγουδιστή και σκηνοθέτη- γιο της Φιλαρέτης Κομνηνού, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 7 Αυγούστου στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης. Συγκεκριμένα έγινε στην έπαυλη Τσιροπινά, στο πρώην δημαρχείο του γραφικού οικισμού Ποσειδωνία, που βρίσκεται στον κόλπο του Φοίνικα.

Οι Διαφανιώτες καλεσμένοι

Φορώντας ένα ολόλευκο νυφικό και λιτά κοσμήματα, η Δανάη είχε τα μαλλιά της πλεγμένα ψηλά, χτένισμα που αναδεικνύει το κουκλίστικο και διακριτικά μακιγιαρισμένο (από τον make up artist Γιώργο Παυλάκη) πρόσωπό της. Οσο για τον Γιώργο Παπαγεωργίου, ήταν κι αυτός κομψός και λαμπερός μέσα στο λευκό γαμπριάτικο κοστούμι του. Το ζευγάρι ένωσε με τα γαμήλια δεσμά η δημοτική σύμβουλος Σύρου Ειρήνη Δράκου, η οποία υπήρξε στο παρελθόν καθηγήτρια της Δανάης, ενώ τον γαμπρό καμάρωνε συγκινημένη καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου η μητέρα του Φιλαρέτη Κομνηνού. Από την πιο ευτυχισμένη ημέρα στη ζωή της μικρότερης από τις «Αγριες μέλισσες» δεν γινόταν να λείπουν οι συνάδελφοί της. Μπορεί να υπήρξαν κάποιες απουσίες, όπως π.χ. του Λεωνίδα Κακούρη, της Κατερίνας Διδασκάλου και της Θεοφανίας Παπαθωμά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, κατά τ’ άλλα όμως ταξίδεψε στη Σύρο σχεδόν όλο το… Διαφάνι, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της Δρόσως, Λενιώ και Ασημίνα.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού

Κίτσου-Γκοτσόπουλος
Ροϊλός -Μανούρη

Η Μαρία Κίτσου εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της στη σειρά και κολλητό της στην πραγματικότητα Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Η Ελλη Τρίγγου από την άλλη… έσκασε μύτη με Σεβαστό μεν, αλλά όχι με τον Νικηφόρο. Στα «κλικ» από το χαρμόσυνο γεγονός την είδαμε με τον Γιάννη Κουκουράκη, δηλαδή τον Κωνσταντή. Ο τηλεοπτικός Νικηφόρος πάλι, κατά κόσμον Αναστάσης Ροϊλός, συνοδευόταν από τη σύντροφό του, επίσης ηθοποιό, Εριέττα Μανούρη.

Κουκουράκης-Τρίγγου

Ακόμη οι Καλπακίδης, Ηλιόπουλος, Σαββιδάκης και Δανίκας, που υποδύονται αντίστοιχα τους καφετζή, κουρέα, παπα-Γρηγόρη και Φανούρη στη σειρά του ΑΝΤ1, δεν γινόταν να λείπουν. Ούτε φυσικά ο Λεκάκης, η Διαμαντοπούλου και ο Βασιλώτος, οι οποίοι αποτελούν τη νέα γενιά του Διαφανίου. Περίοπτη θέση ανάμεσα στους καλεσμένους είχαν βεβαίως και τα μέλη του ροκ συγκροτήματος Polkar, του οποίου frontman είναι ο Παπαγεωργίου. Τα μέλη του γκρουπ ήταν εκείνα που υποδέχτηκαν με τα όργανά τους τη νύφη με το τραγούδι «Φραγκοσυριανή».

Τρελό Wedding party στην αμμουδιά

Μετά τον πολιτικό γάμο τους οι -νιόπαντροι πλέον- Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου ανανέωσαν το ραντεβού τους με συγγενείς και φίλους σε μια από τις πιο ωραίες παραλίες της Σύρου, το Κόμητο, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από την έπαυλη Τσιροπινά.

Οι καλεσμένοι έφτασαν φυσικά πρώτοι. Καθώς είχαν αρχίσει να πίνουν τα ποτά τους και να δίνουν τις ευχές τους στο σόι του γαμπρού και της νύφης, εμφανίστηκε και το ζευγάρι μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο με ανοιχτή οροφή.

Οταν μάλιστα ξεπρόβαλαν από την οροφή για να χαιρετίσουν τα πλήθη, δέχτηκαν… βροχή από τα γέλια όλων που αντηχούσαν στην παραλία και τους λουομένους που έτυχε να βρίσκονται εκεί και χειροκροτούσαν τραβώντας βίντεο και φωτογραφίες.

Οι νεόνυμφοι καταφθάνουν στην παραλία Κόμητο

Ετρωγαν και έπιναν

Η συνέχεια βρήκε το ζευγάρι και τους καλεσμένους να τρώνε, να πίνουν και να διασκεδάζουν. Μάλιστα, η Δανάη, η οποία έκλεισε το Σάββατο τα 29 της χρόνια, πέρα από τη γαμήλια τούρτα που έκοψε μαζί με τον Γιώργο, έσβησε και τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας της!

Αλλωστε, από δω και στο εξής η ίδια θα γιορτάζει κάθε χρόνο στις 7 Αυγούστου επέτειο γάμου και γενέθλια μαζί! Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου, οι οποίοι είναι μαζί δύο χρόνια, σχεδιάζουν να κάνουν ένα μεγαλύτερο wedding party στην Αθήνα κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο.

Οσο για το γαμήλιο ταξίδι τους, θα το κάνουν τα Χριστούγεννα σε προορισμό του εξωτερικού. Βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους να ευχηθούμε.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα