Μεταξά και Καπότσης ετοιμάζονται για διακοπές μετά τον θρίαμβο του Τόκιο

Tour γεμάτο έρωτα

Στα σύννεφα πετά η Κόνι Μεταξά για την επιτυχία του συντρόφου της Μάριου Καπότση, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την Εθνική ομάδα πόλο! Η ίδια παρακολούθησε με αγωνία όλες αυτές τις ημέρες τις προσπάθειές του και πλέον ανυπομονεί να πέσει στην αγκαλιά του και να του πει πόσο υπερήφανη νιώθει για εκείνον.

Το ίδιο όμως υπερήφανος και συγκινημένος είναι και ο Λευτέρης Πανταζής, που έχει αναπτύξει μια σχέση αλληλοσεβασμού με τον πολίστα σύντροφο της κόρης του. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», μόλις ο Μάριος Καπότσης επιστρέψει στη χώρα μας, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής ομάδας, θα πάρει την Κόνι της καρδιάς του και θα φύγουν για διακοπές.

Θέλουν και οι δύο να αφιερώσουν χρόνο στον έρωτά τους, μια και έχει λείψει πολύ ο ένας στον άλλον! Για είκοσι ημέρες το αγαπημένο ζευγάρι θα είναι εκτός Αθηνών. Πρώτος προορισμός του tour τους θα είναι η Μάνη, όπου εκεί ο Μάριος θα γίνει κουμπάρος και θα παντρέψει τον καλύτερό του φίλο! Και τι πιο ωραίο και τρυφερό από το να έχει δίπλα του την Κόνι, σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του.

Από Κρήτη μέχρι Ρόδο

Επόμενοι σταθμοί των διακοπών τους θα είναι η Κρήτη, η Σαντορίνη (η κόρη του ΛεΠά έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο νησί των Κυκλάδων) και η Ρόδος, το νησί των ιπποτών. Το ζευγάρι λοιπόν είναι στην καλύτερη φάση της ζωής του και αυτό μαρτυρά και το μονόπετρο του πολίστα στη Μεταξά, δείχνοντας έτσι πως τα πράγματα είναι σοβαρά! Μέχρι όμως η Κόνι να σφίξει στην αγκαλιά της τον Μάριο, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ξεδιπλώνοντας δημόσια τα συναισθήματά της για εκείνον:

«Από την ημέρα που έφυγες σου είπα ότι θα γυρίσεις με μετάλλιο, επειδή το πίστευα. Εζησα από κοντά την κούραση, τους τραυματισμούς, τον φόβο για τα τεστ, την αϋπνία και το στρες μαζί σου. Ενιωθα μέσα μου πως θα μας κάνετε υπερήφανους… Μέχρι την τελευταία στιγμή δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο! Εκλαιγα σε κάθε σας γκολ! Το ήξερες ότι στο δωμάτιο που μένεις μένουν μόνον αυτοί που κερδίζουν χρυσά μετάλλια; Αυτό που σου έλεγα κάθε φορά που μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Μπορεί να μην ήταν χρυσό αλλά αυτό που καταφέρατε ήταν καλύτερο: Κάνατε την Ελλάδα να χαμογελάσει όταν το χρειαζόταν πιο πολύ από ποτέ. Οταν ξεκίνησαν οι φωτιές έβλεπα τους αγώνες με πιο πολύ πάθος, με πιο πολλή τρέλα και συγκέντρωση.

Για την Ελλάδα. Για εσάς. Για εμάς. Για την τεράστια προσπάθεια και την ιστορία που τώρα έχετε γράψει! Μια γροθιά, μια ομάδα, τόσο συγκεντρωμένοι και ενωμένοι καταφέρατε αυτό που δεν έχει ξαναγίνει… Σ’ αγαπώ Μάριε» ήταν μεταξύ άλλων τα τρυφερά λόγια της!

https://www.instagram.com/p/CSUQAdNjRit/

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...

Γιώργος Λιάγκας: Η νέα πολυτελής κατοικία που απέκτησε στην Τήνο

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως δυναμώνει ακόμη περισσότερο τους...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Νίκος Συρίγος κατά Πασχάλη: «Είναι ντροπή αυτά που λέει»

Με έντονο τρόπο σχολίασε ο Νίκος Συρίγος στην εκπομπή...

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.