Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Γνωστός παρουσιαστής είπε – «Να έχω απέναντί μου τη Μαρινέλλα και να με πιάνει αναγούλα»

Άτυχη στιγμή

Ποιος γνωστός παρουσιαστής έκανε αυτές τις δηλώσεις για τη Μαρινέλλα. Σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τι του συνέβη έχοντας καλεσμένη στην εκπομπή του τη σπουδαία κυρία του ελληνικού πενταγράμμου.

«Κάνω τον Αδύναμο Κρίκο στην Κύπρο, τελειώνω αργά και η πτήση είναι πρωί. Άρα δεν κοιμάμαι, προετοιμάζομαι για τη συνέντευξη, μπαίνω στο αεροπλάνο, έρχομαι, κάνει κρύο, πάω στο σπίτι της Μαρινέλλας. Έχει ετοιμάσει φαγητά για να μας υποδεχτεί. Κάθομαι σε μία θέση δίπλα στο τζάκι που είναι αναμμένο. Είμαι άγρυπνος, έχω πετάξει κάνει κρύο και ξαφνικά νιώθω να με πιάνει αυχενικό, ημικρανία, αναγούλα και τα λοιπά από όλη αυτή την ταλαιπωρία.

Έχω απέναντί μου μια Μαρινέλλα που έχει 30 χρόνια να μιλήσει στην τηλεόραση, να είναι ευδιάθετη, να έχει όρεξη και μου λέει απίστευτα πράγματα για τον Καζαντζίδη, για την καριέρα της, για τη ζωή της και εγώ εκείνη την ώρα να λέω «Κρατήσου, κρατήσου!». Περιμένεις μια συνέντευξη και τι μπορεί να σου συμβεί εκείνη την ώρα. Εντάξει, τα καταφέραμε, γράψαμε μιάμιση ώρα περίπου», δήλωσε ο Τάσος Τρύφωνος στην εκπομπή «Καλοκαίρι#not».

https://www.youtube.com/watch?v=KPMe7RWVl80&feature=emb_title

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα