Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Νυφούλα η Μαίρη Κατράντζου – Η σχεδιάστρια μόδας παντρεύτηκε στις Σπέτσες

Να ζήσουν!

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής της έζησε την περασμένη Πέμπτη η διεθνούς φήμης Ελληνίδα designer Μαίρη Κατράντζου!

Η σχεδιάστρια μόδας ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, διακεκριμένο καθηγητή Νευρολογίας Μάριο Πολίτη, σε μια τελετή στις Σπέτσες, που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα… παραμύθια!

Η σχεδιάστρια επέλεξε να φορέσει ένα απλό, κατάλευκο νυφικό, συνδυάζοντάς το με ένα μοναδικό ζευγάρι γόβες. Το ζευγάρι, που μετρά 19 ολόκληρα χρόνια σχέσης και ζει μόνιμα στο Λονδίνο, επισημοποίησε τον έρωτά του με παπά και με κουμπάρο, παρουσία των στενών του φίλων και των οικογενειών του. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Βίκυ Καγιά και η Τατιάνα Μπλάτνικ, οι οποίες δεν δίστασαν να μοιραστούν στιγμιότυπα στα social media από τη λαμπερή τελετή, ενώ την παράσταση έκλεψε η εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα!

Η Ελληνίδα designer, που εντυπωσιάζει με τις δημιουργίες της, πρόσφατα είχε συνεργαστεί με τον οίκο Bulgari για μια μοναδική συλλογή από τσάντες, εμπνευσμένη από το διάσημο σύμβολο του οίκου, το Serpenti (φίδι), στηρίζοντας παράλληλα το έργο της οργάνωσης Naked Heart Foundation. Και μπορεί η διάσημη σχεδιάστρια να μην έδωσε λόγω πανδημίας το «παρών» στο Ντουμπάι, αλλά οι συλλεκτικές τσάντες της έγιναν sold out.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα