Τετάρτη, 13 Αυγούστου, 2025

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Το… κράξιμο του εμποράκου

Την ενόχλησή του για περιστατικό που έλαβε χώρα στη...

Στις φλόγες η μισή Ελλάδα!

Η χθεσινή ημέρα ήταν αναμφίβολα η πιο δύσκολη του...

Η Κάλλας «γκουρού» μαμαδίστικης κουζίνας!

Η καλύτερη σπιτική κουζίνα της Αθήνας με την αύρα...

Η Μαρία Αλεξάνδρου απολαμβάνει τις διακοπές στο Ντουμπάι με τον σύντροφό της

Σαφάρι στην έρημο!

Ταξίδεψε πρώτα στο Ντουμπάι για χάρη του έρωτα και κατόπιν πήγε Σαντορίνη για επαγγελματικούς λόγους. Δύο κοσμοπολίτικους προορισμούς περιελάμβανε το πρόγραμμα της Μαρίας Αλεξάνδρου το φετινό καλοκαίρι.

Η εκρηκτική show woman, που ασχολείται με το μόντελινγκ, την υποκριτική και το τραγούδι, έχει ένα μυστικό κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πολύ ερωτευμένη με γνωστό και πολύ γοητευτικό επιχειρηματία, με τον οποίο επισκέφθηκαν παρέα το Ντουμπάι. Εκεί απόλαυσαν ειδυλλιακές διακοπές σε πολυτελές ξενοδοχείο, κάνοντας μέχρι και σαφάρι στην έρημο και ήρθαν ακόμα πιο κοντά. Τούτη τη φορά, ωστόσο, η Μαρία είναι αποφασισμένη να προστατεύσει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι και ο λόγος που κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό το όνομα του νέου συντρόφου της.

Η εντυπωσιακή Ελληνίδα αισθάνεται ίσως για πρώτη φορά στη ζωή της ότι βρήκε το άλλο της μισό και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πάει κάτι στραβά στην πολλά υποσχόμενη σχέση τους. Μάλιστα, ένας από τους λόγους που πήγαν οι δυο τους διακοπές στο εξωτερικό ήταν ότι εκεί υπήρχαν λιγότερες πιθανότητες να τους εντοπίσει κάποιος παπαράτσι.

Μετά το Ντουμπάι, η Μαρία Αλεξάνδρου «πέταξε» μόνη της για τη Σαντορίνη, όπου είχε προγραμματίσει τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ, που αναμένεται να ξεσηκώσει τα πλήθη. Οπως μαθαίνουμε, η τραγουδίστρια βρίσκεται ακόμη στο κυκλαδίτικο νησί, παρόλο που τελείωσε το shooting, καθώς επιθυμεί να κάνει λίγες ακόμα ημέρες διακοπές.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρώην αστυνομικός και σταρ του ΤikΤok: Σεξομανής & κοκάκιας

Εθισμένος στην κοκαΐνη αλλά και στο σεξ φέρεται ότι...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Τραγικό τέλος για τον γιο του καπετάν Ανδρέα Ζέππου

Χτυπημένος από τον καρκίνο, με δύο μαρτυρικούς μήνες να...

Το Airbnb του «Ντάνου» στη Σκιάθο και το ξενοδοχείο στο Θησείο του Κατσούλη

Είναι οι πιο γνωστοί και δημοφιλείς νικητές του «Survivor»,...

Ποιους «τσακώσαμε» στη Μύκονο

Διακοπές στο νησί των ανέμων κάνει η Μαρία Μπεκατώρου,...

Νεφέλη Λιβιεράτου in love στη Λέρο

Εναν μεγάλο έρωτα βιώνει η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του...

Σωτηρία Δεμίρογλου: Η νικήτρια του τελευταίου «Power of Love» κατακεραυνώνει το κανάλι του Φαλήρου

Κατακεραυνώνει τον Σκάι η νικήτρια του τελευταίου κύκλου του...

Σοφία Σεϊρλή: Η τραγική ειρωνεία για τη «Μάρω» των «Άγριων Μελισσών»

Σοκ και θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για τον απροσδόκητο...