Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η καθηγήτρια Βίκυ Κουλιανού

Ο Νίκος Ζερβός μιλάει για τη νέα του κωμική ταινία, με τίτλο «Λύσσα κακιά»

Ενας παραδοσιακός πατέρας που διατηρεί… studio tattoo, ένας σκηνοθέτης μπλεγμένος σε περίεργα κυκλώματα και μια φαινομενικά αυστηρή διευθύντρια δραματικής σχολής «λύνουν και δένουν» στη νέα ταινία του Νίκου Ζερβού με τίτλο «Λύσσα κακιά».

Πρόκειται για μια κωμωδία καταστάσεων που περιγράφει τις περιπέτειες των σπουδαστών μιας σχολής υποκριτικής, τους έρωτές τους, τις αγωνίες τους και τις σχέσεις τους με τους γονείς τους. Το σενάριο έχουν αναλάβει η Νίκη Σταυριανοπούλου και η Ζωή Ζέρβα, η οποία κρατά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο φιλμ. «Ο Νίκος ήθελε να κάνει μια ταινία για να περιγράψει τι συμβαίνει στις δραματικές σχολές. Είχε μιλήσει με κάποιους σεναριογράφους, αλλά τελικά κατέληξα εγώ με τη Νίκη να κάνουμε το σενάριο» λέει η Ζωή στην «Espresso».

Ανάμεσα στο καστ βρίσκουμε δημοφιλείς ηθοποιούς, με τη μεγάλη έκπληξη όμως να έρχεται από τη Βίκυ Κουλιανού. «Η Βίκυ ενσαρκώνει την διευθύντρια και καθηγήτρια της σχολής, η οποία είναι μεν αυστηρή, αλλά νιώθει τις αγωνίες των μαθητών της και ό,τι κάνει είναι για το καλό τους» αναφέρει ο Νίκος Ζερβός, ο οποίος συμπληρώνει: «Ηταν μια αποκάλυψη, γιατί αποδείχτηκε πολύ καλή κωμική ηθοποιός. Εχει τη στόφα που ούτε η ίδια γνώριζε πως διαθέτει». Μάλιστα το πρώην τοπ μόντελ στην ταινία διατηρεί κρυφό δεσμό με τον βοηθό της στη σχολή, που τον υποδύεται ο Αναστάσης Κολοβός.

Η ιστορία πάντως περιστρέφεται κυρίως γύρω από την ηρωίδα που ενσαρκώνει η Ζωή Ζέρβα. Πατέρας της είναι ο Τάκης Χρυσικάκος, ο οποίος για τις ανάγκες του φιλμ απέκτησε tattoos, αφού το επάγγελμά του τον θέλει να διατηρεί studio tattoo. Αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται μοντέρνος, θέλει η κόρη του να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, κι όχι να μπλέξει με τον χώρο του θεάματος. Επειδή θέλει να την προστατεύσει, βάζει το… τσιράκι του, το οποίο παίζει ο Λορέντζο Καριέρε, να την παρακολουθεί και να τη γλιτώνει από τις κακοτοπιές. Μία από αυτές είναι και η σχέση της με τον… πολύ κακό Τζόνι Θεοδωρίδη, ο οποίος κάνει έναν σκηνοθέτη, μπλεγμένο σε ύποπτες δουλειές. Μάλιστα, σε μια σκηνή ο Λορέντζο έρχεται στα χέρια μαζί του.

Πριν αναχωρήσει ξανά για τις ΗΠΑ, ο Γιώργος Καραμίχος δέχτηκε την πρόταση του Ζερβού και ενσάρκωσε τον μπάρμαν φίλο της πρωταγωνίστριας και σπουδάστριας στη δραματική σχολή της Κουλιανού. Ο ηθοποιός διατηρεί σχέση με την κολλητή της Ζέρβα, την οποία υποδύεται η Στέλλα Γιαμπουρά.

Το φιλμ θα βγει στους κινηματογράφους το φθινόπωρο, αφού βρεθεί εταιρία διανομής. Συμμετέχουν ακόμη οι Γιάννης Ζουγανέλης, Ολγα Θανασιά, Μαρία Τζιβάνη, Σταύρος Κανελλίδης, Μαρλέν Σαΐτη, Κώστας Φραγκολιάς, Παντελής Αμπαζής κ.ά.

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...