Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πνιγόμαστε στην πρώτη μεγάλη βροχή, τα μαύρα μας...

Στην έναρξη της εκπομπής «Buongiorno» της Πέμπτης όπως ήταν αναμενόμενο μίλησαν για την κακοκαιρία.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Κιμ Κατράλ: Παντρεύτηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the city» τον κατά...

Η Κιμ Κατράλ στα 69 της παντρεύτηκε τον σύντροφό της, Russel Thomas στο Λονδίνο. Η πρωταγωνίστρια του «Sex and the city» με τον νεότερο συνάδελφό της

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου – «Ο Πέτρος αγαπάει πολύ τους ηθοποιούς, τι άλλο να κάνουμε να τον κρεμάσουμε;»

«Μίλησα με τον Πέτρο. Φυσικά τον πήρα τηλέφωνο. Μιλήσαμε 1-2 φορές»

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου καλεσμένη της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τη σύλληψη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη. Την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολύ σημασία αυτό που λέω. Τα διαχωρίζω τελείως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Έχω δουλέψει πολύ με τον Πέτρο. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά. Όλοι ερχόμαστε προ των ευθυνών μας. Και ο ίδιος ήρθε αντιμέτωπος με τις δικές του. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε κιόλας;
Οι ηθοποιοί είναι και αυτοί άνθρωποι με αδυναμίες. Πάντα ήταν έτσι. Η δικαιοσύνη είναι εδώ και αν πρέπει να τιμωρηθεί, θα τιμωρηθεί. Πόσο αθώοι είμαστε όλοι μας; Δεν έχουμε κάνει τίποτα; Έχει πάρει η μπάλα πολλούς ανθρώπους. Μίλησα με τον Πέτρο. Φυσικά τον πήρα τηλέφωνο. Μιλήσαμε 1-2 φορές. Δεν είναι ωραία αυτά να γίνονται. Βεβαίως συμφωνώ που βγήκαν αυτά. Εγώ δε γνώριζα. Αυτά γίνονται μέσα σε κλειστές πόρτες. Αν μου είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο εγώ δεν θα μπορούσα να μην αντιδράσω. Αλλά μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που παγώνουν. Δεν είμαστε μόνο ένα πράγμα. Όλοι έχουμε πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε. Εσείς δεν έχετε κάνει πράγματα που ντρέπεστε; Τέτοιες μεσημεριανές εκπομπές έχουν κάνει τέρατα. Να πας να ψάχνεις στα σκουπίδια ανθρώπου δεν είναι τέρας;… Όλα είναι εξουσία. Όπου υπάρχει εξουσία, υπάρχουν και παρατράγουδα, που βεβαίως κανείς δε τα επικροτεί.
Όταν έχεις θέατρο, θίασο, είσαι πρωταγωνιστής, όταν έχεις οτιδήποτε παρακαλάνε οι άνθρωποι να μπουν, είναι πολύ εύκολο να συμπεριφερθείς αλαζονικά. Χωρίς αυτό να δικαιολογεί τίποτα. Μετά θα πρέπει να βρεθείς αντιμέτωπος με τις πράξεις σου. Αυτό δεν αλλάζει. Αλλά είναι τρομακτικό το πώς μπορείς να γλιστρήσεις, ακόμα κι όταν από άγνωστος γίνεσαι γνωστός» είπε ακόμη η ηθοποιός.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η



Μποζουκια Αθηνα