Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Λαϊκό Λαχείο: Νέα ειδική κλήρωση μοιράζει 10.000 ευρώ σε 200 τυχερούς

Έπαθλα των 10.000 ευρώ θα μοιράσει σε 200 νικητές η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας». Η ειδική κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, τρεις ημέρες μετά την καθιερωμένη κλήρωση της Τρίτης.

Οι λαχνοί της  ειδικής κλήρωσης «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας» είναι ήδη διαθέσιμοι σε καταστήματα ΟΠΑΠ και λαχειοπώλες σε όλη την Ελλάδα. Οι παίκτες μπορούν να προμηθευτούν τους λαχνούς τους στην ίδια τιμή με την κανονική έκδοση, δηλαδή με 10 ευρώ για την πεντάδα και δύο ευρώ για κάθε λαχνό.

Κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

Τα έπαθλα της 2ης ειδικής κλήρωσης

Η κλήρωση «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας» είναι η 2η ειδική κλήρωση του παιχνιδιού για εφέτος. Όπως τονίζει η υπεύθυνη σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι κα. Αντωνία Λανάη έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από τους παίκτες: «Το Λαϊκό Λαχείο είναι διαχρονικά ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του ΟΠΑΠ και συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον από τους παίκτες. Οι πελάτες ήδη προμηθεύονται τους λαχνούς τους από το κατάστημά μας. Κάθε πεντάδα κοστίζει 10 ευρώ. Αυτή είναι η δεύτερη ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου εφέτος, μετά την καλοκαιρινή κλήρωση που έγινε στο τέλος Ιουνίου και είχε μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό», σημείωσε η κα. Λανάη.

Αντωνία Λανάη, υπεύθυνη καταστήματος ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στα έπαθλα που μοιράζει η 2η ειδική κλήρωση εξηγώντας: «Οι 200 τυχερές πεντάδες που θα προκύψουν μέσα από 20 διαδοχικές κληρώσεις θα κερδίσουν από 10.000 ευρώ η καθεμιά. Σε κάθε σειρά, από τον 1ο τυχερό λαχνό της κλήρωσης θα προκύψουν 119 αριθμοί, εκ των οποίων οι πρώτοι 19 νικητές θα κερδίσουν από 500 ευρώ ο καθένας, ενώ οι υπόλοιποι 100 από 200 ευρώ. Όλοι οι αριθμοί που έχουν όμοιο το τελευταίο ψηφίο με το τελευταίο ψηφίο του πρώτου κληρωθέντα λαχνού κερδίζουν από 10 ευρώ»

Κατάστημα ΟΠΑΠ στο Περιστέρι

Ζωντανά η κλήρωση

Η κλήρωση για την 2η ειδική έκδοση «200 Χρόνια Εθνικής Ανεξαρτησίας» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στις 19:00. Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα