Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Ο Διογένης τραγουδάει για «Το Κορίτσι του», την Άννα Μπεζάν (video)

Για το κορίτσι το δικό του, το δικό σου, και όλων όσων, έχουν βρει την απόλυτη ευτυχία, στο κορίτσι το δικό τους, τραγουδάει ο Διογένης, και το νέο του τραγούδι, «Το Κορίτσι Μου», που μόλις κυκλοφόρησε από τη G Music, είναι ότι πιο τρυφερό, ρομαντικό, και αγαπησιάρικο έχουμε ακούσει.

Σε μουσική του Ιορδάνη Παύλου, που σε συνεπαίρνει, και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου, που αγγίζουν τη ψυχή, αλλά και τη μελωδική ενορχήστρωση του Γιώργου Γαλανού, «Το Κορίτσι Μου», από το πρώτο κιόλας άκουσμά του, σε καλεί να θες να το αφιερώσεις, στο κορίτσι σου!

Ο μοναδικός λαϊκός ερμηνευτής, που η συνεργασία του τον τελευταίο χρόνο με την G Music, έχει ανεβάσει τις μετοχές του, στο μουσικό χρηματιστήριο, απογειώνει «Το κορίτσι μου», με την ερμηνεία του, και αποδεικνύει και με το νέο του τραγούδι, όπως και με το «Ο Άλλος μου Εαυτός», αλλά και «Το Ένα Μαγαζί Γεμάτο», πώς αποτελεί το «Νext big thing» του πενταγράμμου.

Και επειδή ο έρωτας και η αγάπη δεν έχουν ηλικία, όπως και τα κορίτσια όλου του κόσμου, υπό τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου, η οπτικοποίηση του τραγουδιού, σε τρυφερό βιντεοκλίπ, συναντάει τρεις γενιές, και περιγράφει, πώς βιώνει η καθεμία, το δικό της κορίτσι… Ποιος έχει ξεχάσει άραγε, το κορίτσι των παιδικών του χρόνων, και ποιος δεν ονειρεύεται, να γεράσει, με το κορίτσι το δικό του;

Ο Διογένης και η γνωστή ηθοποιός, που αγαπήσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο σίριαλ «8 Λέξεις», Άννα Μπεζάν, συνάντησαν τους μικρούς τους φίλους, Πένυ Κρικέτου και Παντελή Μαργαρίτη, αλλά και τους μεγαλύτερους σε ηλικία φίλους τους, Βαγγέλη Ιωαννίδη και Αγγέλα Καρδάση, και όλοι μαζί, μας «μίλησαν», και μας τραγούδησαν, για «το κορίτσι το δικό τους»!

«Το κορίτσι μου», από τον Διογένη, κυκλοφορεί από τη G Music, και αφιερώνεται, σε όλα τα κορίτσια, που δίνουν χρώμα και μελωδία, στη ζωή μας!

https://www.youtube.com/watch?v=pVxtk1tSsOM&feature=emb_title

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...