Η Μαίρη Κατράντζου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Με το καλό!

Μανούλα θα γίνει σε λίγο καιρό η Μαίρη Κατράντζου.

Η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας και ο σύζυγός της, Μάριος Πολίτης περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη του «πελαργού», κάτι που φάνηκε και από τη χθεσινή ανάρτηση της διεθνούς φήμης σχεδιάστριας μόδας στο Instagram, την πρώτη σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Η Μαίρη Κατράντζου, η οποία έντυσε με μια εντυπωσιακή δημιουργία της τη Μαρί Σαντάλ στον γάμο του Φιλίππου με τη Νίνα Φλορ, δημοσίευσε στον λογαριασμό της μια τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της να χαϊδεύει την ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Κάπως έτσι η βραβευμένη designer αποκάλυψε πως είναι 26,5 εβδομάδων και ότι ετοιμάζεται να μπει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Με το καλό!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ βολτάρουν στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός φακός του Espressonews.gr κατέβηκε στο κέντρο της Αθήνας και απαθανάτισε πολλά γνωστά πρόσωπα της σόουμπιζ.