Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

Βαμμένα κόκκινα κορμιά!

Τα πινέλα πήραν φωτιά στον πρώτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Body Painting σε πολυχώρο του Βοτανικού

Εκκεντρικές δημιουργίες, χρώμα και πλατιά χαμόγελα πλημμύρισαν τον πολυχώρο Αθηναΐς στον Βοτανικό, όπου πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή ο πρώτος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Body Painting, στο πλαίσιο της ημερίδας μακιγιάζ, body painting και κομμωτικής που διοργάνωσε το περιοδικό «Nouvelles Esthetiques». Οι πυρετώδεις προετοιμασίες των διαγωνιζομένων ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, ενώ καθώς ο χρόνος που είχαν στη διάθεσή τους έφτανε στο τέλος του, τα πινέλα πήραν φωτιά πάνω στα γυμνά κορμιά των μοντέλων! Το αποτέλεσμα πάντως δικαίωσε καλλιτέχνες και θεατές, καθώς όταν οι… κινούμενοι πινάκες παρέλασαν επί σκηνής, το θερμόμετρο χτύπησε «κόκκινο»!

Γοργόνες βγήκαν στη… στεριά, τα αιγαιοπελαγίτικα νησιά μπήκαν σε πρώτο πλάνο και ο βυθός της θάλασσας και η ελληνική φύση «ζωντάνεψαν» πάνω στα σώματα που μετατράπηκαν σε καμβά! Με όπλο τη φαντασία και θέματα επηρεασμένα από το αθάνατο ελληνικό καλοκαίρι, οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να αποσπάσουν την εύνοια των έμπειρων κριτών και να κερδίσουν τα πολυπόθητα βραβεία. Μάλιστα εκτός από τις κατηγορίες του διαγωνισμού body painting, face painting και special effects, δεκάδες νέοι καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν και στην κομμωτική, δημιουργώντας μοναδικά χτενίσματα που έκλεψαν την παράσταση.

Τα έργα των διαγωνιζομένων έκριναν και βαθμολόγησαν με βάση την πρωτοτυπία και την τεχνική έμπειροι καλλιτέχνες, όπως ο ζωγράφος και εικαστικός Μιχαήλ Ρωμανός, ο γλύπτης Πέτρος Γεωργαρίου, οι αποκαλούμενοι και «μάγοι των μεταμορφώσεων» αδελφοί Αλαχούζοι, ο μετρ του hair styling Τρύφωνας Σαμαράς, η make-up artist Σάντρα Νίκα και πολλοί ακόμα εξειδικευμένοι επαγγελματίες του κλάδου της ομορφιάς.

Παράλληλα, όσοι παρευρέθηκαν στην ολοήμερη εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν χρήσιμες συμβουλές και προτάσεις ομορφιάς για αψεγάδιαστο καλοκαιρινό μακιγιάζ από τη make-up artist των διασήμων Ελενα Ψωμά και να θαυμάσουν τις καλοκαιρινές προτάσεις-δημιουργίες του Τρύφωνα Σαμαρά για το φετινό καλοκαίρι. Ακόμη, ο tribal και hair tattoo specialist Νίκος Εξαδάκτυλος παρουσίασε τις τάσεις της σεζόν, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε και η παρουσίαση του ειδικού στο παραδοσιακό ξύρισμα Βασίλη Θεοχάρη.

Μεγάλοι νικητές του διαγωνισμού ήταν η make-up artist Εφη Τσιμπή που κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία brush/sponge body paintning, ο σπουδαστής της Atelier de Beaute – Data Type Χριστόφορος Τρούσας στην κατηγορία special effects body painting, η σπουδάστρια Ελενα Γραμμένου στο face painting, οι σπουδαστές του ΙΕΚ Κηφισιάς στην κατηγορία της ομαδικής παρουσίασης body painting, η σχολή COMSI COMSA για την ομαδική παρουσίαση κομμωτικής και οι σπουδαστές και απόφοιτοι της Atelier de Beaute – Data Type Πέτρος Γούνης, Ελσα Φεζάι και Βασιλική Γορδομιχάλη στις κατηγορίες του νυφικού, βραδινού και extreme χτενίσματος, αντίστοιχα.

Ντέμη Ντάβαρη
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...