Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μάνος Σταραμόπουλος αποκαλύπτει τα τρία φαβορί για τη «Χρυσή Μπάλα» (video)

Ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που ψηφίζει για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του 2021 μιλάει για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Κυπέλλου και «Χρυσής Μπάλας» είναι η εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time με καλεσμένο τον Μάνο Σταραμόπουλο.

Ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που ψηφίζει για το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας», αναφέρει ποια είναι τα τρία φαβορί για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή του 2021. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί και το βραβείο θα απονεμηθεί στις 29 Νοεμβρίου.

Ο Μάνος Σταραμόπουλος μιλάει ακόμα για τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής Ομάδας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου με το Κόσοβο, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (21:45) στο ΟΑΚΑ.

Αναλύει επίσης τους δύο «τελικούς» για την πρόκριση, το σημερινό παιχνίδι Ιταλία-Ελβετία (21:45) στη Ρώμη και την αναμέτρηση της Κυριακής (21:45), Πορτογαλία-Σερβία στη Λισαβόνα.

Δείτε το βίντεο:

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα