Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

«Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι»: Η Ιουλία συναντά την τσιγγάνα – μάγισσα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το Σπίτι Δίπλα Στο Ποτάμι» η Μελισσάνθη είναι απόλυτα επικεντρωμένη στην φροντίδα του Απόστολου κι ο Άγγελος καταρρακώνεται.

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με...

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Κορμός σοκολάτας από τον Πέτρο Συρίγο

Ο Πέτρος Συρίγος έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής κορμό σοκολάτας.

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μετά τη γέννηση του παιδιού μου δεν είμαι ο ίδιος...

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου καλεσμένη της εκπομπής «Καλύτερα αργά» αναφέρθηκε...

Κλέλια Χατζηιωάννου – Συγκινημένη η επιχειρηματίας, που τιμήθηκε για την προσφορά της στα παιδιά

Ένα «ευχαριστώ» στην Κλέλια!

Με αφορμή την 9η Νοεμβρίου, ημέρα που έγραψε το ημερολόγιό του ο 10χρονος ιδρυτής του Ανδρέας Γιαννόπουλος, το Χαμόγελο του Παιδιού γιόρτασε τα 25 του χρόνια στην επετειακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

  • Από τον
    Δημήτρη Λυμπερόπουλο

Στην εκδήλωση παρέστησαν η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, ως εκπρόσωπος της Προεδρίας της ελληνικής κυβέρνησης, και η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Η πρώην υπουργός Φάνη Πάλλη-Πετραλιά με την Κλέλια Χατζηιωάννου

Το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, υπουργοί, δικαστικοί λειτουργοί, εκπρόσωποι του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, πρέσβεις και εκπρόσωποι ξένων διπλωματικών Αρχών, χορηγοί, υποστηρικτές, φίλοι, εργαζόμενοι και εθελοντές του οργανισμού.

Ο Παναγιώτης Σιούτος με τη σύζυγό του Ντόρα Πάλλη και η Κλέλια Χατζηιωάννου με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Σκορίλα

Τιμώμενο πρόσωπο στην εκδήλωση ήταν η Κλέλια Χατζηιωάννου, επιχειρηματίας και άνθρωπος με απαράμιλλη ευαισθησία και αγάπη για τα παιδιά, μία πολύτιμη συνοδοιπόρος στο έργο του οργανισμού, που επανειλημμένα προσέφερε υποστήριξη, καλύπτοντας ζωτικές ανάγκες του. Κατά την απονομή του βραβείου «Ανδρέας Γιαννόπουλος» η Κλέλια Χατζηιωάννου, ιδιαίτερα συγκινημένη, αλλά με λόγια απλά, μέσα από την ψυχή της, δήλωσε στους εκλεκτούς παρευρισκομένους και καταχειροκροτήθηκε: «Σας ευχαριστώ που είστε όλοι εδώ. Είναι αληθινή χαρά και τιμή μου να συμμετέχω στο μεγάλο αυτό έργο. Ξεκίνησα να βοηθώ το Χαμόγελο το 2015, όταν έπειτα από επισταμένη έρευνα κατέληξα στο τεκμηριωμένο συμπέρασμα ότι πρόκειται για έναν μεγάλο οργανισμό που υλοποιεί σημαντικό έργο. Δεν έκανα ό,τι έκανα για να πάρω βραβείο, προσφέρω ό,τι μπορώ με μεγάλη χαρά και ελπίζω σύντομα να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί. Μπράβο σε όσους βοηθούν και υπόσχομαι να συνεχίσω να υποστηρίζω όσο μπορώ κι εγώ από τη δική μου πλευρά».

Αξίζει να σημειωθεί πως τον προηγούμενο μήνα η ευαισθητοποιημένη κυρία της ναυτιλίας, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, της Άννας και του Λουκά Χατζηιωάννου, κατέβαλε 80.038 ευρώ για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ του σωματείου για 6η συνεχή χρονιά, πληρώνοντας τον συγκεκριμένο φόρο από το 2015, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό να πλησιάζει το μισό εκατομμύριο ευρώ!

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».