Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Πέθανε η Αν Ράις – Η συγγραφέας του «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα»

Καλό ταξίδι!

Πέθανε, σε ηλικία 80 ετών, η Αν Ράις, Αμερικανίδα συγγραφέας μυθιστορημάτων φαντασίας, μεταξύ των οποίων το «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα», βιβλίο που θεωρείται ότι ανανέωσε το συγκεκριμένο είδος.

«Τις τελευταίες ώρες της, έμεινα καθισμένος δίπλα της στο κρεβάτι της στο νοσοκομείο, αναλογιζόμενος εντυπωσιασμένος τα επιτεύγματά της και το θάρρος της», έγραψε ο γιος της, Κρίστοφερ Ράις, στο Facebook, διευκρινίζοντας πως η μητέρα του πέθανε από επιπλοκές εγκεφαλικού επεισοδίου.

Το βιβλίο «Συνέντευξη με έναν βρικόλακα», που εκδόθηκε το 1976 και ανανέωσε το είδος των μυθιστορημάτων με βρικόλακες, μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Νιλ Τζόρνταν, το 1994, με πρωταγωνιστές τους Τομ Κρουζ και Μπραντ Πιτ.

Η Αν Ράις έγραψε δεκάδες βιβλία, μερικά από τα οποία ερωτικά, μερικά με θρησκευτική απόχρωση και πολλά στη σειρά «Βρικόλακες», τα οποία έχουν πουλήσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο.

Ένα άλλο από τα έργα της, το «Queen of the Damned» (Η βασίλισσα των καταραμένων), μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο το 2002 από τον Μάικλ Ράιμερ.

«Ο πόνος της οικογένειάς μας είναι απέραντος. Ως μητέρα, η υποστήριξή της για μένα ήταν άνευ όρων -μου έμαθε να αγκαλιάζω τα όνειρά μου, να απορρίπτω τον κομφορμισμό και να αψηφώ τις σκοτεινές φωνές του φόβου και της αμφιβολίας. Ως συγγραφέας, μου έμαθε να αψηφώ τα όρια των ειδών και να αφήνομαι στα εμμονικά πάθη μου», πρόσθεσε ο γιος της.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα