Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Challenge για καλό σκοπό: Διάσημοι χαρίζουν Ευχοστολίδια και πραγματοποιούν παιδικές ευχές

Πώς θα προσφέρουμε κι εμείς σε χιλιάδες παιδιά που έχουν ανάγκη

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποδέχθηκε την πρόκληση της Κατερίνας Γερονικολού κι έτσι, μέσα από τα Ευχοστολίδια, ακόμη ένα παιδί απέκτησε το δώρο που έχει ονειρευτεί για τα Χριστούγεννα.

Με τη σειρά του, προκάλεσε τη Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία εκπλήρωσε ακόμη μια παιδική ευχή και ζήτησε από τη Δανάη Μπάρκα να κάνει το ίδιο. Eκείνη, αφού χάρισε ακόμη ένα Ευχοστολίδι, έδωσε πάσα στη Σμαράγδα Καρύδη, η οποία πρόσθεσε στην αλυσίδα αγάπης για τα παιδιά τον Θοδωρή Αθερίδη. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να κάνει αυτό που όλοι μπορούμε να κάνουμε αυτές τις γιορτές: Να πραγματοποιήσουμε τις ευχές των παιδιών από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε τους υποστηρικτές της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια που συμμετέχουν, μέσω social media, σε αυτό το challenge για καλό σκοπό:

Κατερίνα Γερονικολού

Γιάννης Τσιμιτσέλης

Βίκυ Σταυροπούλου

Δανάη Μπάρκα

Σμαράγδα Καρύδη

Θοδωρής Αθερίδης

Γρηγόρης Αρναούτογλου

Πώς θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας μαζί τους

Στη δράση Ευχοστολίδια, που υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ για όγδοη χρονιά, μπορούμε να συμμετάσχουμε όλοι μας από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet και να κάνουμε πραγματικότητα μία ή και περισσότερες παιδικές ευχές. Αρκεί να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια ή να κατεβάσουμε δωρεάν την εφαρμογή «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», όπου θα βρούμε τις ζωγραφιές, στις οποίες τα παιδιά από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν αποτυπώσει τις ευχές τους για τα Χριστούγεννα.

Τα δώρα που ζητούν είναι προσιτά σε όλους και για να εκπληρώσουμε τις ευχές τους, αρκεί να ακολουθήσουμε τα εξής απλά βήματα:

  • Επιλέγουμε την παιδική ζωγραφιά-ευχή που θέλουμε να πραγματοποιήσουμε
  • Αγοράζουμε διαδικτυακά το δώρο που ανταποκρίνεται στην ευχή, μέσω των συνεργαζόμενων e-shops των καταστημάτων Μουστάκας, Zakcret και των εκδόσεων Ψυχογιός
  • Στέλνουμε τη δική μας ευχή στο παιδί που θα λάβει το δώρο

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα