Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Στο «σφυρί» τα σπίτια του Πέτρου Φιλιππίδη – Χάνει τα «διαμάντια» σε Ψυχικό και Σοφικό

Την ώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται προφυλακισμένος στις Φυλακές Τρίπολης περιμένοντας να αρχίσει η δίκη του για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, τα κοντινά του πρόσωπα περνούν δύσκολες ώρες, καθώς στις 19 Ιανουαρίου και στις 27 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να χτυπήσει το «σφυρί» των πλειστηριασμών για το εξοχικό σπίτι τους στο Σοφικό Κορινθίας και την πολυτελή μεζονέτα τους στο Ψυχικό, αντίστοιχα!

Μετά τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης από τον άλλοτε αγαπητό κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, τα μέλη της οικογένειάς του βρίσκονται σε απελπιστική οικονομική κατάσταση, αφού τα εισοδήματά τους έχουν εκμηδενιστεί, με συνέπεια να μην είναι πλέον συνεπή στις υποχρεώσεις τους απέναντι στις τράπεζες.

Διαβάστε επίσης: Νέο ξέσπασμα του δικηγόρου του Φιλιππίδη για τις συνθήκες στις φυλακές Τριπόλεως

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, τα χρέη του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, καθώς οι οφειλές του από επισκευαστικά και επαγγελματικά δάνεια αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ!

Το εξοχικό του στο Σοφικό Κορινθίας

Στα δάνεια αυτά είναι εγγυητές συγγενείς του ηθοποιού. Δεδομένου, όμως, ότι αδυνατούν να τα εξυπηρετήσουν, βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με το εφιαλτικό σενάριο να χάσουν όλα τα ακίνητά τους, τα οποία είναι υποθηκευμένα στις τράπεζες.

https://vimeo.com/662205065

Συγκεκριμένα, πρόκειται να βγουν σε πλειστηριασμό η μεζονέτα της οικογένειας στο Ψυχικό και η εξοχική κατοικία στο Σοφικό Κορινθίας, που ανήκει στον Πέτρο Φιλιππίδη και στη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου. Η αρχή θα γίνει σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 19 Ιανουαρίου, με την εξοχική κατοικία του ζευγαριού, η οποία είχε κατασχεθεί στις 16 Ιουνίου για οφειλή ύψους 200.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ως πρώτη τιμή προσφοράς της διαδικασίας έχουν οριστεί τα 176.400 ευρώ.

Η μεζονέτα τριών επιπέδων της οικογένειας στο Ψυχικό επρόκειτο να βγει σε πλειστηριασμό το 2018, όμως τότε ο Πέτρος Φιλιππίδης το είχε διαψεύσει. Στη συνέχεια, πληροφορίες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας ανέφεραν πως το ακίνητο επρόκειτο πράγματι να βγει στο «σφυρί», όμως κάτι τέτοιο απετράπη έπειτα από ενέργειες της οικογένειας του ηθοποιού.

Η πολυτελής μεζονέτα στο Ψυχικό

Σήμερα, για το συγκεκριμένο ακίνητο στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων αναφέρεται ως ημερομηνία πλειστηριασμού η 27η Απριλίου, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να δοθεί αναστολή, εάν η οικογένεια κινηθεί και πάλι νομικά. Να σημειωθεί ότι η μεζονέτα στο Ψυχικό κατασχέθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου για το ποσό των 450.000 ευρώ, ενώ ο πλειστηριασμός αφορά τη μία από τις δύο κατοικίες του κτιριακού συγκροτήματος, που αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο, με τιμή εκκίνησης τα 645.000 ευρώ.

Εκτός από τα συγκεκριμένα δύο ακίνητα, ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του διαθέτουν και το πατρικό σπίτι του ηθοποιού στο χωριό Κουκλιοί στα Ιωάννινα, που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι επίσης υποθηκευμένο.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα