Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θυμάται στιγμές με τον Τζώρτζη Μονογυιό

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος γνώρισε τον Τζώρτζη Μονογυιό όταν παρουσίαζε στο «The wall» και ο αδικοχαμένος 45χρονος ήταν παίκτης του ριάλιτι.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο παρουσιαστής έκανε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και αποκάλυψε στιγμές με τον Τζώρτζη Μονογυιό.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Έτρωγε στο ίδιο μαγαζί με τη Μονογιού όταν την ειδοποίησαν για το θανατηφόρο τροχαίο

«Έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη που ίσως δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωπός ο χαμός του. Ήταν μια φυσιογνωμία και ένα πρόσωπο με μια δράση στο “The Wall” που δεν είναι απλό αυτές που ξεχνιούνται. Θυμάμαι ατάκες του. Μια δράση και μια ατάκα του έκανε και το πικ σε ακροαματικότητα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ήταν στην αυλή –είχε σχέση με τη Σίσσυ μέσα, μια σχέση παθιασμένη– και είχαν συνεννοηθεί να χάσει για να πάει και εκείνη στην καλύβα για να είναι μαζί.

Διαβάστε επίσης: Συντετριμμένη η Κατερίνα Μονογυιού με το χαμό του αδελφού της – Δείτε όταν μιλούσε για εκείνον δημόσια

Επειδή το έπαθλο στον αγώνα ήταν χρηματικό εκείνη τελευταία στιγμή αποφάσισε να παίξει κανονικά. Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε άλλος παίκτης στην αυλή και όχι η Σίσσυ, τότε φώναξε εκείνη την ατάκα που έγινε και το πικ, “Σίσσυ, τελειώσαμε”. Το κακό είναι ότι χθες είπε στην ίδια τη ζωή ότι τελειώσανε. Ένα νέο παιδί, ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός, οξύθυμος, χαρούμενος».

Διαβάστε επίσης: Τα δάκρυα της Γωγώς Γαρυφάλλου για το χαμό του Μονογυιού – «Παλικάρι μου γλυκό, καλό παράδεισο»

Διαβάστε επίσης: Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θυμάται στιγμές με τον Τζώρτζη Μονογυιό

https://vimeo.com/665933565

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Πολεοδομική «βόμβα» στην Αθηναϊκή Ριβιέρα – Αποκάλυψη της Espresso με ντοκουμέντα

Είναι το γνωστότερο ξενοδοχείο-φάντασμα της Ελλάδας. Από τη δεκαετία...

Κι όμως είναι 60 χρόνων! Αναστατώνει τα πλήθη γνωστή τραγουδίστρια της ελληνικής σόουμπιζ!

Η τραγουδίστρια προσέχει τη διατροφή της ενώ γυμνάζεται συστηματικά και ιδού τα αποτελέσματα!

Αδελφή Μπάμπη Λαζαρίδη: «Ο ανιψιός μου, μου έστειλε μήνυμα και μου ζήτησε να μην κάνω μήνυση και αγωγή»

Μετά το ξέσπασμα της αδελφής του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσας για τις αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη περί ξυλοδαρμού της από τον αείμνηστο επιχειρηματία επανήλθε με νέες δηλώσεις.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ξεσπάει – «Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα»

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ φαίνεται να περνάει δύσκολες στιγμές. Τι συνέβη στον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ;

Αγνώριστη στο πλατό: Η Κουλουκάκου με λευκά μαλλιά και no make-up – Πάγωσε η Σκορδά

Σε μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη, η Αντιγόνη...