Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου, 2026

Ευγενία Ξυγκόρου: «Η Πολυξένη θα κάνει ένα “ξεκαθάρισμα λογαριασμών” με τη μητέρα...

Η Ευγενία Ξυγκόρου, που υποδύεται την Πολυξένη, μία από...

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Ο «Άγιος Παΐσιος» σαρώνει και στο σινεμά

Τέλος εποχής στην κορυφή του ελληνικού box office έφερε το 4ήμερο 29 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου 2026.

Η «πριγκίπισσα του ΝΟΧ» στο πλευρό κοριτσιών που έχουν υποστεί κακοποίηση

Μπορεί σχεδόν σε καθημερινή βάση η ελληνική κοινωνία να βιώνει δεκάδες περιστατικά μπούλινγκ ή παραβατικής συμπεριφοράς από ανήλικα αγόρια και κορίτσια,

Προκαλεί ο Βασίλης Λεβέντης: Πόζαρε με καμάρι να διαβάζει εφημερίδα που έγραφε ότι βίασε την 24χρονη

Την ώρα που ο Βασίλης Λεβέντης και ο αδελφός του, Ευαγόρας κατηγορούνται για το βιασμό 24χρονης στη Θεσσαλονίκη εκείνος προκαλεί με ποστ του στο instastory.

Δημοσίευσε φωτογραφία του να ποζάρει διαβάζοντας εφημερίδα που έγραφε την είδηση του βιασμού. Η φωτογραφία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media.

Οι φρικιαστικές πτυχές της αδιανόητης υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης, που ξεσήκωσε πρωτοφανές κύμα αγανάκτησης στα social media, άρχισαν να αποκαλύπτονται στις 2 Ιανουαρίου, όταν η 24χρονη βρήκε το σθένος να περάσει το κατώφλι του Τμήματος Ασφάλειας Λευκού Πύργου και να υποβάλει μήνυση για βιασμό εναντίον του ενός εκ των δύο κληρονόμων της «δυναστείας των αναψυκτικών» στην Ελλάδα, του 27χρονου Βασίλη Λεβέντη. Μάλιστα, λόγω της άθλιας κατάστασης στην οποία βρισκόταν, δεν θυμόταν τους βιαστές της, όμως ο 27χρονος έκανε το λάθος να την καλέσει στο κινητό τηλέφωνό της, «ξυπνώντας» της φρικιαστικές μνήμες από τη σουίτα όπου την κακοποίησαν!

Όταν έφτασε η ώρα να φύγει η 24χρονη δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει για να επιστρέψει στο σπίτι της και τηλεφώνησε στον Παπαδόπουλο, ο οποίος την παρότρυνε να γυρίσει πίσω. Φτάνοντας, όμως, στο ξενοδοχείο την άρπαξαν μέσα από το ασανσέρ τρεις άνδρες, οι οποίοι ήταν στο πάρτι, και την έβαλαν στη σουίτα, όπου τη βίασαν! Η κοπέλα ξύπνησε την επόμενη ημέρα και είδε ότι δεν φορούσε τα ρούχα της, ενώ δίπλα της βρίσκονταν sex toys. Τότε συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί και τηλεφώνησε έντρομη στον «φίλο» της, ο οποίος φέρεται ότι την παρέσυρε στο ξενοδοχείο.

«Πού βρίσκομαι, Μάνο; Γιατί είμαι εδώ;» ήταν οι πρώτες λέξεις που του είπε, με εκείνον να της απαντά «Φύγε γρήγορα και έλα εδώ»! Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram παραδέχθηκε όσα έγιναν και ζήτησε συγγνώμη. Στη συνέχεια ισχυρίστηκε ότι του χάκαραν τον λογαριασμό, όμως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Espresso», η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Σόφη Ζανίνου: «Στα 18 μου συνειδητοποίησα ότι αυτό που μας έκανε ο πατέρας μου ήταν βία»

Η Σόφη Ζαννίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε την ηλικία της και αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και γνωστό ηθοποιό, Ζαννίνο.