Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Techno πάρτι στην Αθήνα με ομαδικούς βιασμούς

Γυναίκα καταγγέλλει γνωστό διοργανωτή πως όταν ήταν 15χρονών την έσπρωξε στον κόσμο των ναρκωτικών και την κακοποιούσε σεξουαλικά

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών, όπως αποδεικνύει ακόμη μια καταγγελία που προστίθεται στον μακρύ κατάλογο και προέρχεται από τον χώρο της νύχτας, και συγκεκριμένα αφορά έναν διοργανωτή πάρτι με techno μουσική, αλλά και με ναρκωτικά σε αφθονία και σεξουαλικά όργια.

party omadikoi viasmoi

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο φερόμενος ως δράστης οργάνωνε σειρά από τέτοια πάρτι σε αρκετές περιοχές του κέντρου της Αθήνας, ακόμη και σε… πανεπιστημιακά κτίρια! Ενα θύμα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του και να καταγγείλει το ζήτημα στη φεμινιστική οργάνωση «Κιλοτίνα». Οπως ανέφερε, γνωρίστηκε με τον διοργανωτή των πάρτι όταν ήταν ακόμη 15 ετών και εκείνος 25. Ηταν χειριστικός, την κατηύθυνε και αρχικά δημιούργησε ένα κλίμα εμπιστοσύνης μεταξύ τους. Στη συνέχεια, όμως, την έσπρωξε στον κόσμο των ναρκωτικών.

party omadikoi viasmoi

Ο άνδρας αισθανόταν από την αρχή ως «αρχηγός» στη σχέση, η οποία όμως αποδείχθηκε ολέθρια για το θύμα, καθώς μετατράπηκε σε έρμαιο των ουσιών και έχασε κάθε ίχνος λογικής και βούλησης.

«Προσπαθούσε να με κρατάει εντυπωσιασμένη με ψεύτικα στοιχεία του εαυτού του, όπως πόσο “υπερασπιστής των γυναικών’’ ήταν» έγραψε, μεταξύ άλλων.

Ο διοργανωτής πάρτι καταγγέλλεται ακόμη και για ομαδικό βιασμό, αφού με τους φίλους του οργάνωναν techno party με πολλές κοπέλες, στις οποίες δεν άφηναν το περιθώριο άρνησης.

«Έμαθα πολλές κακοποιήσεις και ομαδικούς βιασμούς που έχει διαπράξει» αναφέρει η κοπέλα και δεν διστάζει να αναφερθεί στις απειλές που δεχόταν όλα αυτά τα χρόνια για να μην αποκαλύψει τη χρήση κοκαΐνης που έβλεπε να γίνεται στην παρέα του φερόμενου ως δράστη. «Εάν βγει κάτι προς τα έξω, θα σου ρίξουμε μαχαιριά κι ας είσαι μικρή κοπέλα» υποστηρίζει ότι της έλεγε. Μάλιστα, εξήγησε ότι πέρασαν επτά χρόνια ώσπου να καταλάβει τι άνθρωπο είχε δίπλα της.party omadikoi viasmoi «Μου ασκούσε bullying, με πίεζε να έχω σεξουαλικές σχέσεις μαζί του και με άλλους της αρεσκείας του. Ενα βράδυ με ακινητοποίησε στον καναπέ, με έφτυνε και με πίεζε να ανοίξω τα πόδια μου» θυμάται η γυναίκα, περιγράφοντας στιγμές φρίκης, και συνεχίζει: «Μου έδινε ναρκωτικά από τα 16 μου. Συχνά μου έλεγε ποσό ακίνδυνα είναι όλα αυτά. Ημουν ένα ανεξέλεγκτο ανήλικο που είχα πρόσβαση σε ποσότητες εξαιτίας του. Με είχε χρησιμοποιήσει για να κουβαλήσω και μικροποσότητες. Οταν, ύστερα από χρόνια, ήθελα να ζητήσω βοήθεια για τον εθισμό μου, με κορόιδευε. Η κακοποίηση δεν ήταν μόνο ψυχολογική. Πολλές φορές έφτανε στο σημείο να γίνεται σωματικά παρεμβατικός».

Τέλος, η κοπέλα καταλήγει ότι η σχέση αυτή της άφησε τεράστιο τραύμα, αφού είχε φτάσει στο σημείο όποτε πήγαινε να την αγγίξει κάποιος να μην μπορεί να αντεπεξέλθει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...