Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

«Ο Σάκης Ρουβάς να κάτσει στο σπιτάκι του και να μην ανακατεύεται»

Άστραψε και βρόντηξε ο γνωστός κύριος της σόουμπιζ κατά του Σάκη Ρουβά μετά τις δηλώσεις για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Τα τελευταία χρόνια κάτι συμβαίνει και ο Σάκης κάνει απανωτά λάθη. Από τα βραβεία Κύπρου που πήγε κι έκλεψε κάποιους στίχους της μητέρας του Κορκολή και τους οικειοποιήθηκε. Από το ότι τραγούδησε το Άξιον Εστί, από το ότι φωτογραφίζεται με το αυτοκίνητό του μπροστά από το Ηρώδειο κάνοντας διαφήμιση.

Μετά από κράξιμο την κατέβασε. Αποτυχημένες σεζόν στα κέντρα και δωρεάν έμαθα για να μην κλείσει και γίνει ρεζίλι. Συν ότι έχει να κάνει καιρό τραγουδιστική επιτυχία. Ή επίσης αυτό που έγινε με τη συναυλία στον Λυκαβηττό την Πρωτοχρονιά. Και δεν βγαίνει να απαντήσει. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά για την καριέρα του».

Και πρόσθεσε ο Νίκος Μουρατίδης στο «Πρωινό»: «Παρασκευή η δίκη του Λιγνάδη, το Σάββατο βγαίνει στην τηλεόραση ο Σάκης και λέει νεράκι αυτά που είναι να πει. Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν είχαν καμία αντίρρηση. Και σκέφτομαι ότι όλο αυτό μήπως είναι ενορχηστρωμένο. Το ότι βγήκε να τον υποστηρίξει μεγάλο φάουλ γιατί δεν υποστηρίζεται αυτό το πράγμα. Μπορεί να ζει ο Λιγνάδης μία κόλαση, αλλά νομίζω ότι ζει την κόλαση τώρα που έγιναν γνωστά. Όταν δεν ήταν γνωστά, δεν ζούσε σε κάποια κόλαση. Το απολάμβανε. Τι παιχνίδι παίζεται; Να κάτσει στο σπιτάκι του και να μην ανακατεύεται. Να βγάλει κανένα τραγούδι της προκοπής και της ηλικίας του και να πάψει να κάνει αηδίες».

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα