Ξέσπασε ο Τσαρούχας: «Μακάρι η υπόθεση Κιμούλη να πάει στο ακροατήριο για να τα μάθει η κοινωνία όλα»

Άστραψε και βρόντηξε ο Πασχάλης Τσαρούχας μετά τη μήνυση που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης σε συναδέλφους του που τον κατηγόρησαν για βίαιη συμπεριφορά.

Ο Πασχάλης Τσαρούχας ήταν πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ και ξέρει πράγματα που δεν έχουν βγει στη δημοσιότητα. Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» ξέσπασε: «Η σταχυολόγηση των συνεντεύξεων των γυναικών που υποστήριξαν δημοσίως ότι υπέφεραν από τον Γιώργο Κιμούλη ήταν απόφαση του ΔΣ του σωματείου μας. Θεωρώ αυτονόητο ότι εφόσον πέντε άτομα βγαίνουν και λένε ότι έχουν πρόβλημα με κάποιον, το σωματείο οφείλει να εκκινήσει διαδικασία.

Το σωματείο θεώρησε ότι προσβάλλεται όταν ένα μέλος του κατηγορείται από τόσες κοπέλες και θέλησε να μάθει την αλήθεια. Όλες οι γυναίκες που είδατε στα ΜΜΕ κλήθηκαν να καταθέσουν, και η Κατερίνα Λέχου και η Κατερίνα Παπουτσάκη και η Ευδοκία Ρουμελιώτη.

Τα πρακτικά όλων των καταθέσεων παραδόθηκαν στον κύριο Κιμούλη, ενώ και ο ίδιος κλήθηκε ενώπιον του πειθαρχικού του σωματείου. Ήταν απόφαση του ΔΣ να ανοίξει το ζήτημα σε σχέση με τις καταγγέλλουσες, δεν το αποφάσισα εγώ. Αυτό που συμβαίνει είναι το επόμενο στάδιο εκφοβισμού, εμείς δεν καταλαβαίνουμε τίποτα, εμείς θα συνεδριάσουμε και θα κλείσουμε την υπόθεση. Είναι καθαρά κίνηση εκφοβισμού πριν από την τελευταία συνεδρίαση του πειθαρχικού. Ο Γιώργος Κιμούλης έχει κληθεί να απολογηθεί επί των καταθέσεων των κοριτσιών και αντί να απολογηθεί, προτίμησε να μας στείλει αγωγές.

Φυσικά και μίλησα με τον δικηγόρο μου και δεν ανησυχώ για το ποσό των 50 χιλιάδων ευρώ. Σε όλα τα ζητήματα που βάζει ο κύριος Κιμούλης στην αγωγή του υπάρχουν απαντήσεις με στοιχεία, λεπτομέρειες και τεκμηρίωση. Μακάρι η υπόθεση να πάει στο ακροατήριο για να μάθει η κοινωνία όλες τις λεπτομέρειες».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον