Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Το… image του Kασσελάκη στα χέρια του Σπηλιωτόπουλου

O πολιτικός αρραβώνας που κρατά από το 2019 έγινε...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Συνελήφθη ο Παν. Κουτσίκος

Εκκρεμούσε σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία καταδικαστική απόφαση 14 ετών κάθειρξης

Στα χέρια των αστυνομικών έπεσε ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Κουτσίκος, πρώην σύζυγος της Μαριέττας Γιαννάκου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας. Ο 63χρονος συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης κοντά στο σπίτι του στη Νέα Ερυθραία από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων, στους οποίους διαβιβάστηκε η απόφαση που εκκρεμούσε σε βάρος του επιχειρηματία από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάστηκε σε 14 χρόνια κάθειρξη για το αδίκημα της υπεξαίρεσης. Ανδρες του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής μετά το ένταλμα που εκδόθηκε για την εκκρεμή καταδικαστική απόφαση προχώρησαν στη σύλληψή του λίγο μετά τις 9.00 το βράδυ της Τρίτης.
Ο επιχειρηματίας πέρασε τη νύχτα στη ΓΑΔΑ και χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών στο Εφετείο της Αθήνας για τα περαιτέρω, δηλαδή, την ενεργοποίηση της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης. Ο

Ο όμιλος

63χρονος επιχειρηματίας Παναγιώτης Κουτσίκος διατηρούσε τον ομώνυμο όμιλο, στον οποίο περιλαμβάνονταν δεκατέσσερις ανώνυμες εταιρίες που δραστηριοποιούνταν στον ιατρικό, χρηματοοικονομικό και ασφαλιστικό χώρο. Στο παρελθόν μάλιστα ο πρώην σύζυγος της τέως ευρωβουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Μαριέττας Γιαννάκου έχει τιμηθεί με τα βραβεία «Κούρος» (1995) από τη Λέσχη Επιχειρηματικότητας, για τη σχεδίαση καινοτόμων προϊόντων, και «Ιπεκτσί» (2001), για την προσφορά του στην εδραίωση της ελληνοτουρκικής ειρήνης και φιλίας.

Ο Παναγιώτης Κουτσίκος ως διευθύνων σύμβουλος της ασφαλιστικής εταιρίας ΑΡΓΩ Α.Ε. χρωστούσε στο Δημόσιο αρχικό κεφάλαιο 11,3 εκατ. ευρώ, ενώ η συνολική οφειλή μετά τις προσαυξήσεις έφτασε τα 20,7 εκατ ευρώ. Το Δημόσιο προχώρησε στην κατάσχεση και στον πλειστηριασμό μιας διατηρητέας διώροφης οικοδομής στην οδό Μακρή 9Α στην περιοχή Μακρυγιάννη, η οποία έχει έκταση 302 τ.μ. Η πρώτη προσφορά για το ακίνητο ήταν 800.000 ευρώ. Επίσης κατασχέθηκαν τρεις αποθήκες στην Αθήνα, με αρχική τιμή 106.600 ευρώ. Ο πλειστηριασμός κρίθηκε άγονος, αφού δεν υπήρξαν πλειοδότες, και κατακυρώθηκε προσωρινά στο Δημόσιο. Ωστόσο δεν έγινε κατακύρωση των πλειστηριασθέντων ακινήτων στο Δημόσιο από τον γενικό γραμματέα Εσόδων.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...