Εβελίνα Παπούλια για δίκη Φιλιππίδη: «Θα με δείτε στο δικαστήριο την Παρασκευή»

Η Εβελίνα Παπούλια όπως έγινε γνωστό κλήθηκε ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που θα ξεκινήσει τη Παρασκευή 18 Μαρτίου.

«Να μου επιτρέψεις να σου πω ότι όλα στον τόπο και στο χρόνο τους. Η δική μου περίπτωση είναι λίγο ιδιόμορφη. Θα με δείτε την Παρασκευή, αλλά δεν θα σας μιλήσω», ανέφερε η ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Διαβάστε επίσης: Αγνώριστος στις φυλακές Κορυδαλλού ο Φιλιππίδης – Έχασε 25 κιλά και αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας

Την ίδια ώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και μάλιστα είναι στο ίδιο κελί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τον συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών. Ο ηθοποιός έχει γίνει σκιά του εαυτού του καθώς έχασε 25 κιλά και αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

https://www.youtube.com/watch?v=0-MaejSeq5Y

Διαβάστε επίσης: «Έχω επικοινωνήσει με την Ελπίδα Νίνου, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση»

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.