Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κρατερός Κατσούλης: «Ήρθα με τη μηχανή και ήταν σαν να οδηγώ μέσα...

Ο Κρατερός Κατσούλης πέρασε δύσκολα το πρωί της Παρασκευής λόγω της κακοκαιρίας ώσπου να φτάσει στο στούντιο της εκπομπής «Νωρίς νωρίς»

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣΤα οικονομικά σας καλυτερεύουν. Εφαρμόστε στην πράξη τις γνώσεις...

«Εφόσον και η Καινούργιου παντρεύεται, ξέρω ότι δεν θα μείνω στο ράφι»

Ποια γνωστή κυρία σχολίασε την Κατερίνα Καινούργιου;

Εκτός της εκπομπής «Νωρίς νωρίς» για δεύτερη ημέρα η Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη απουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα από την εκπομπή «Νωρίς νωρίς» το πρωί της Παρασκευής.

Ξέσπασμα Παπαργυρόπουλου για Καναράκη: «Εάν ήθελε να προκαλέσει ας ντυνόταν αμαρτωλή Μαγδαληνή»

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος ξέσπασε κατά του Παντελή Καναράκη μετά τη φωτογράφιση που έκανε και προκάλεσε αντιδράσεις.

«Θα μπορούσα να μιλήσω με πολύ άσχημα λόγια γι’ αυτόν τον άνθρωπο… Θα έπρεπε να τα προσέξουν αυτά τα παιδιά, να υπάρχει μέριμνα από μικροί που είναι ακόμα. Όταν βλέπεις και έχει μια ιδιαιτερότητα το άτομο αυτό, προσπάθησε να το βοηθήσεις προς το σωστό μέρος να πάει και όχι να το απελευθερώσεις αυτό το παιδάκι. Να βλέπουν και τα άλλα παιδιά και τα μικρά παιδιά αυτά που γίνονται.

Διαβάστε επίσης: Ιερή οργή! Αποσύρθηκε η προκλητική φωτογράφιση του Καναράκη

Μου κακοφαίνεται. Δεν ξέρω, ίσως είμαι από μια σχολή που μεγάλωσε διαφορετικά η δική μας ηλικία και μακάρι να «φύγουμε» γρήγορα, να μην προλάβουμε να δούμε και άλλα χειρότερα. Αλλά, δεν είναι μαθημένος ο Έλληνας έτσι. Εμένα σαν άντρα, στο φύλο μου, με προσβάλουν όλα αυτά.

Θα προτιμούσα να βγει με μια φούστα, να βγει όπως θέλει ντυμένος, παρδαλός, στον δρόμο. Δεν το επιτρέπω όμως να το κάνει αυτό στη θρησκεία μου.

Εάν ήθελε αυτός να βγει να προκαλέσει ας ντυνόταν η αμαρτωλή Μαγδαληνή. Δεν ήταν ανάγκη να φτάσει να κάνει τον Θεάνθρωπο», δήλωσε στο «Πρωινό».

https://www.youtube.com/watch?v=LC9zYQ2swyU

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα