Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Βρήκαμε τον Γιάννη Λάτσιο να βολτάρει στο κέντρο της Αθήνας

Ο Γιάννης Λάτσιος κομψά ντυμένος έκανε βόλτα στο κέντρο...

Η σόουμπιζ στη θεατρική αυλή της «Κυράς της Ρω»

Αποθέωση γνώρισε η «Κυρά της Ρω» στην πρεμιέρα της...

Τέλος η αυτοεξορία της Ελεν ΝτιΤζένερις

Η 68χρονη τηλεπαρουσιάστρια ξόδεψε 22.850.000 ευρώ για να αγοράσει έπαυλη στη γειτονιά των διασήμων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ.

Αποκαλύψεις στο «Να μ’αγαπάς»: Ο Άγγελος λέει στη Ζωή για τα συναισθήματά...

Πολλές και συγκλονιστικές οι εξελίξεις της σειράς «Να μ’αγαπάς».

Τζούλια Αλεξανδράτου: Όσα κατάθεσε στο δικαστήριο κατά του Φουρθιώτη περί κλοπής χρημάτων

«Φτερά» έκαναν 200.000 €

Χωρίς την παρουσία του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το ισχίο του και θα χειρουργηθεί ξανά στις 27 Μαρτίου, άρχισε χθες η δίκη, που έχει αναβληθεί ήδη εννέα (!!!) φορές.

Ο πρώην τηλεαστέρας και εκδότης βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της διακεκριμένης κλοπής, αφού η άλλοτε κολλητή και συνεργάτιδά του Τζούλια Αλεξανδράτου τον έχει κατηγορήσει ότι έκλεψε 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της.

«Είναι ένα ον που μονίμως εκβιάζει, εκδικείται και κάνει μηνύσεις. Απίστευτο, έχει μηνύσει τη γυναίκα σας κι εσείς είστε δικηγόρος του!» είπε σε έντονο ύφος η Τζούλια Αλεξανδράτου στον συνήγορο του Μένιου Φουρθιώτη Θέμη Σοφό κατά την κατάθεσή της ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Εμφανώς αδυνατισμένη και με κοντό ξανθό μαλλί που έμοιαζε με ποστίς, η Τζούλια Αλεξανδράτου παρέμεινε στο βήμα του μάρτυρα φορώντας τη ροζ γούνα της και περιέγραψε πώς έκαναν φτερά τα χρήματα. «Εχω πέσει θύμα κλοπής στα τέλη Αυγούστου 2010. Εγώ βρισκόμουν σε τουρ με τον τότε μάνατζέρ μου Σπύρο Ρέβη. Με τον Μένιο Φουρθιώτη συνεργαζόμασταν, έμενα σπίτι του κι έμενε στο δικό μου καθημερινά. Είχα λήξει τη συνεργασία μου αρχές καλοκαιριού, τον είχα διώξει, γιατί είχαν δημιουργηθεί περίεργα πράγματα. Όμως, αυτός είχε κλειδί του σπιτιού μου. Εγιναν κάποια περιστατικά που με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να διακόψω τη συνεργασία μας. Ενοχλήθηκε. Του είπα ότι δεν θέλω να είναι μαζί μου επαγγελματικά» είπε.

Περιγράφοντας τη στιγμή που διαπίστωσε ότι είχαν κάνει φτερά περίπου 200.000 ευρώ, που -όπως ανέφερε- είχε συγκεντρώσει με κόπο από τη δουλειά της, το περίφημο ροζ dvd και τις μετέπειτα εμφανίσεις της, η Τζούλια Αλεξανδράτου κατέθεσε: «Μπήκα στο σπίτι και το ισόγειο ήταν άθικτο. Είχα τις κάμερες δεξιά πάνω στον τοίχο. Κατεβαίνω κάτω και βλέπω το υπόγειο γεμάτο ρούχα παντού, εντελώς σκηνοθετημένο, μέχρι και εσώρουχα, αστείο σκηνικό! Λέω μέσα μου… το χρηματοκιβώτιο! Και διαπίστωσα ότι έλειπε ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο. Ολα έσβησαν. Επαθα το σοκ τη ζωής μου. Εχασα όλα τα χρήματά μου. Είχε μέσα τα χρήματα του dvd, 150.000, και τα χρήματα που έβγαζα κάθε εβδομάδα, που ήταν περίπου 10.000 την εβδομάδα. Τουλάχιστον 200.000 ευρώ». Η καταγγέλουσα εξήγησε ότι κάλεσε την Αστυνομία, η οποία διαπίστωσε ότι είχε αφαιρεθεί και το καταγραφικό του σπιτιού, ενώ ο συναγερμός δεν λειτούργησε. «Ελειπε το καταγραφικό. Τα είχαν πάρει και αυτά. Το χρηματοκιβώτιο θα έπρεπε κάποιος κοινός ληστής να το είχε ξεριζώσει. Μόνο αν είχε κωδικό, θα το άνοιγε κάποιος. Είχα βάλει την ημερομηνία γέννησής μου, το 1985. Το ήξερε ο Φουρθιώτης. Μόνο κάποιος που γνώριζε μπορούσε να ανοίξει το πορτάκι και να ξεβιδώσει το εσωτερικό» δήλωσε και υπέδειξε το λάθος που κατά την ίδια έκανε ο άλλοτε συνεργάτης της.

«Έκανε λάθος κατά την έξοδό του από το σπίτι, γιατί χρησιμοποίησε έξοδο που δεν γνώριζε κανείς και έσπασε μια τζαμαρία μέσα από το σπίτι. Τα τζάμια ήταν απέξω, δηλαδή όπως όταν κάποιος σπάσει από το εσωτερικό του σπιτιού. Εκανε τραγικά λάθη» υποστήριξε το μοντέλο, που είπε στους δικαστές πως είχε τυφλή εμπιστοσύνη στον συνεργάτη της. «Ηξερε τα πάντα. Οταν έμενα με τον Μένιο, έμπαινε στα ξενοδοχεία και έκλεβε τα πάντα. Τα έκανε μπροστά μου! Αλλά δεν πίστευα εγώ, που τον είχα σαν αδελφό μου, ότι θα το κάνει σε μένα».

Οταν η πρόεδρος τη ρώτησε γιατί δεν άλλαξε τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου, δήλωσε «αφελής», προσθέτοντας πως δεν πίστεψε πως θα μπορούσε να την κλέψει. «Όταν έγινα γνωστή μέσα από τα καλλιστεία του AΝΤ1, ήρθαν διάφοροι της προσκολλήσεως, μεταξύ αυτών και ο Φουρθιώτης. Αρχικά είχα μάνατζερ τον Σπύρο Ρέβη και μου λέει “θα πάρουμε και ένα παιδί για όλες τις δουλειές”, και έφερε τον Μένιο. Υπογράψαμε συμφωνητικό, έπαιρναν τα ποσοστά τους, πάντα μαζί σε όλα στις δουλειές ήμασταν» εξήγησε η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Σε ερώτηση σχετικά με τα περιστατικά που την οδήγησαν σε ρήξη με τον συνεργάτη της, υποστήριξε: «Εκανε πράγματα και μου έδινε συμβουλές που μου έκαναν κακό. Στο Πολεμικό Μουσείο με τον γιο του Ζαγορίτη που μου δημιούργησε αρνητική δημοσιότητα, έφαγα έξι χρόνια φυλάκιση και απαγόρευση εξόδου και αθωώθηκα μετά. Στο dvd μού είπε να πω στην αρχή πως ήταν προσωπικές στιγμές, αντί να πω την αλήθεια. Ολα αυτά μου έκαναν κακό και ζήτησα να διακόψουμε τη συνεργασία». Επιπλέον, η Τζούλια Αλεξανδράτου υποστήριξε ότι, όταν ο παρουσιαστής απέκτησε διευθυντική θέση σε κανάλι, «εκφόβιζε τον κόσμο».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος εδώ και μήνες σε καρέκλα – Η μάχη με την παχυσαρκία

Μάχη με την παχυσαρκία δίνει ο Κώστας Μακέδος. Ο...

Λάκης Ραπτάκης: Έφυγε ξαφνικά ο επιχειρηματίας και πρώην σύντροφος της Βάνας Μπάρμπα

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Λάκης Ραπτάκης στα 79 του. Ο επιχειρηματίας υπέστη ανακοπή καρδιάς στο σπίτι του στη Γλυφάδα