Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη

Η Μαριάννα Παπαμακαρίου τιμά εις διπλούν τον Μανώλη Λιδάκη,...

Γιάννης Βούρος: Το χιουμοριστικό βίντεο με τα παιδιά του

Ο Γιάννης Βούρος πέρασε χρόνο με τα παιδιά του και γύρισαν και ένα αστείο βιντεάκι.

Αντίνοος Αλμπάνης: Η φωτογραφία την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο και...

Ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε μία φωτογραφία του με ξυρισμένο...

Μοσχαρίσια φιλετάκια stir fry με σάλτσα τεριγιάκι από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Μοσχαρίσια φιλετάκια stir fry με σάλτσα τεριγιάκι έφτιαξε στην κουζίνα της εκπομπής «Στούντιο 4» ο Βαγγέλης Δρίσκας.

Εφιάλτης στο μπάνιο για κοπέλα στη Λακωνία – Την κακοποίησε 45χρονος

Την έδειραν και τη λήστεψαν ο σύντροφός της και ο φίλος του

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία 24χρονη κοπέλα μέσα στο ίδιο της το σπίτι στη Λακωνία, όταν την κακοποίησε σεξουαλικά ένας 45χρονος την ώρα που έκανε μπάνιο!

Η ανυποψίαστη κοπέλα ήταν μόνη της στο σπίτι και αποφάσισε να πάει στο εξωτερικό μπάνιο, όταν ξαφνικά την είδε ο ανώμαλος, που περνούσε από το σημείο και θέλησε να ικανοποιήσει πάνω της τις αρρωστημένες ορέξεις του. Έτσι, «μπούκαρε» στο μπάνιο, τη βίασε και αμέσως μετά εξαφανίστηκε. Η 24χρονη, σε κατάσταση σοκ, έτρεξε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και κατήγγειλε το περιστατικό. Αμεσα, αστυνομικοί «σάρωσαν» την περιοχή, με συνέπεια να εντοπίσουν τον βιαστή λίγες ώρες αργότερα στο Κορακοβούνι και να του περάσουν χειροπέδες.

Ο 45χρονος κατηγορείται για βιασμό και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, ενώ φέρεται ότι έχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του. Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε, μένει σε παρακείμενο σπίτι από εκείνο της 24χρονης, ενώ είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, ο βιαστής αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Την ίδια ώρα, τρομακτικές στιγμές βίωσε στα χέρια του συντρόφου της και του φίλου του μία 24χρονη στην Εύβοια. Συγκεκριμένα, η κοπέλα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους δύο άνδρες, οι οποίοι, αφού εκτόνωσαν πάνω της τα ζωώδη ένστικτά τους, δεν δίστασαν να τη ληστέψουν! Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν η κοπέλα από την Αυλίδα πήγε μαζί με τον 28χρονο σύντροφό της στο σπίτι ενός συνομίληκου φίλου του. Οπως εξήγησε στους αστυνομικούς, τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν με αφορμή μία συνομιλία που είχε η ίδια στο τηλέφωνο με τον αδερφό της, ο οποίος είχε αντιρρήσεις για τη σχέση της με τον 28χρονο και της ζητούσε να τον αφήσει.

Ο σύντροφός της άκουσε τον διάλογο και εξοργίστηκε, με αποτέλεσμα να αρχίσει να χτυπάει σε πρόσωπο και σώμα την 24χρονη, ενώ δεν δίστασε να την απειλήσει με ένα μαχαίρι που είχε στην κατοχή του. Σύντομα η κοπέλα δέχτηκε και τις μπουνιές του φίλου του, ενώ ο σύντροφός της έβγαλε ένα όπλο με το οποίο -όπως ισχυρίστηκε- πυροβόλησε στον αέρα. Στη συνέχεια και ενώ η 24χρονη βρισκόταν αβοήθητη στο πάτωμα, οι δύο «νταήδες» τής άρπαξαν την τσάντα, που περιείχε 300 ευρώ, και έγιναν καπνός. Η κοπέλα, φανερά τρομοκρατημένη και χτυπημένη ζήτησε βοήθεια από γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία. Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δύο ανδρών, ωστόσο οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.