Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου, 2026

Στα σκαλιά της Επιδαύρου

Το Φεστιβάλ Αθηνών - Επιδαύρου μπαίνει στην 71η χρονιά...

Το «δράμα» του Βλαδίμηρου Κυριακίδη στον Alpha

Ο αγαπημένος μας Ηλίας, από την κωμική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», ο σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου μας Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ξαναχτυπά στη μικρή οθόνη, αλλά αυτή τη φορά με δραματική σειρά, την τηλεοπτική σεζόν 2026-2027 στον Alpha.

Ποιες είναι οι παραγωγές που πήραν το πράσινο φως για τον Οκτώβριο...

«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι τυχαία. Μπορεί να είμαστε ακόμα στον Φεβρουάριο, αλλά οι τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν ήδη αρχίσει τα μαγειρέματα για τον Σεπτέμβριο και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Κανάκης και ΑΝΤ1 έχουν έτοιμο το «Vinyλιο» για τη βραδινή ζώνη

Ο ΑΝΤ1 απαντά στον ανταγωνισμό με τον Αντώνη Κανάκη και την εναλλακτική εκπομπή «Vinyλιο» στη βραδινή ζώνη! 

Λαμόγιο Greek lover… Το έπαιζε στρατιωτικός των ΗΠΑ ή υπάλληλος του ΟΗΕ

«Καζανόβας» πούλαγε έρωτα μέσω facebook για να αδειάζει τους λογαριασμούς των «τσιμπημένων» θυμάτων

Τη ζωή χαρισάμενη που περνούσε ο απατεώνας του Tinder Σιμόν Λεβιέβ, ο οποίος εξαπατούσε γυναίκες παριστάνοντας τον δισεκατομμυριούχο στη δημοφιλή πλατφόρμα γνωριμιών, φαίνεται πως ζήλεψε ένας Έλληνας «Καζανόβας», ο οποίος απέσπασε συνολικά 170.000 ευρώ (!) από ανυποψίαστες Ελληνίδες που έπιασε στα ερωτικά δίχτυα του και τις έπεισε να «φουσκώσουν» τον τραπεζικό λογαριασμό του.

O απατεώνας του facebook, ο οποίος δεν έχει ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής, είχε φτιάξει ψεύτικο προφίλ στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, για να προσεγγίζει τα υποψήφια θύματα και να τους τάζει έρωτα. Σε αυτό συστηνόταν άλλοτε ως στρατιωτικός των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων και άλλοτε ως υπάλληλος του ΟΗΕ, υποστηρίζοντας ότι δήθεν υπηρετεί σε χώρες της Ασίας, όπως το Αφγανιστάν και η Συρία.

Ο ερωτύλος απατεώνας προσέγγιζε γυναίκες οι οποίες αναζητούσαν έναν στοργικό σύντροφο και άρχιζε επικοινωνία μαζί τους μέσω διαδικτυακών εφαρμογών και ενίοτε τηλεφωνικά. Τις ατελείωτες ώρες που συνομιλούσε με τις ανυποψίαστες γυναίκες απευθυνόταν σε αυτές με γλυκά και τρυφερά λόγια, εκφράζοντας τα δήθεν ερωτικά αισθήματά του. Όμως, στην πραγματικότητα δεν επιδίωκε τίποτε άλλο από το να τις ξαφρίσει!

Αυτό το επιτύγχανε πείθοντάς τις με διάφορα τεχνάσματα να καταθέσουν χρηματικά ποσά σε τραπεζικούς λογαριασμούς της Ελλάδας και του εξωτερικού ή σε εταιρίες μεταφοράς χρημάτων. Ανάμεσα σε όσα τους έλεγε ήταν ότι θα έστελνε δέμα που δήθεν περιείχε χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα και θα έπρεπε να καταβληθούν χρήματα για τα έξοδα μεταφοράς και εκτελωνισμού ή ότι δήθεν είχε συλληφθεί σε αεροδρόμιο σε χώρα της Ασίας και ζητούσε να του καταβάλουν χρήματα ως εγγύηση για την απελευθέρωσή του. Άλλες φορές, πάλι, έλεγε στις εύπιστες γυναίκες που γνώριζε μέσω facebook ότι θα έπαιρνε σύνταξη και θα ερχόταν να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, ζητώντας τους να αιτηθούν ως σύζυγοί του άδεια από τον ΟΗΕ, καταβάλλοντας προηγουμένως κάποια χρηματικά ποσά.

Οι αστυνομικοί του Tμήματος Ηράκλειας Σερρών εξιχνίασαν οκτώ περιπτώσεις απάτης, γνωστές ως «love scamming» ή «romance scamming», που τελέστηκαν τα δύο τελευταία χρόνια σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας και συγκεκριμένα στους νομούς Σερρών, Ημαθίας, Αχαΐας, Πέλλας, Αττικής και Θεσσαλονίκης, με συνολική λεία σχεδόν 170.000 ευρώ. Παράλληλα, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία πέντε συνεργών του απατεώνα του facebook. Πρόκειται για δύο Ελληνίδες, ηλικίας 67 και 48 χρόνων, δύο Νιγηριανούς, 41 και 44 χρόνων, και έναν Τούρκο υπήκοο, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν εν μέρει. Οπως προέκυψε, όλοι τους φέρεται ότι είναι δικαιούχοι των λογαριασμών στους οποίους κατατέθηκαν τμηματικά τα χρήματα. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων του… ερωτιάρη απατεώνα και άγνωστων συνεργών του όσο και για τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες απάτες.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαμά για τρίτη φορά Ελληνίδα ηθοποιός

Η όμορφη ηθοποιός με τον σύζυγό της, Νίκο Θεοδωρόπουλο υποδέχτηκαν το τρίτο τους μωρό.

Πρόκειται για την κατά 20 χρόνια νεότερη σύζυγο Έλληνα ηθοποιού

Η κυρία της φωτογραφίας είναι σύζυγος γνωστού ηθοποιού της...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».

Στο σφυρί η βίλα του «Mr Sea Satin»

Στη δίνη των πλειστηριασμών εξακολουθεί να βρίσκεται ο Μυκονιάτης...

Κορμάρα έξι μήνες αφότου γέννησε – Η βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο φωτογραφικός μας φακός την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας ντυμένη κομψά αλλά και σέξι και τίποτα δεν μαρτυρούσε πάνω της ότι έγινε μαμά πριν από έξι μόλις μήνες.

«Με φλερτάρουν μόνο νεότεροι άντρες – Οι συνομήλικοι δεν με βλέπουν»

Μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως τη φλερτάρουν άντρες μικρότερης ηλικίας καθώς οι συνομήλικοί της όπως είπε δεν τη βλέπουν καν.

Κι όμως δεν είναι η Καρντάσιαν αλλά η Ιωάννα Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα στον δρόμο που χάραξε η Καρντάσιαν! Αγνώριστη είναι η Ελληνίδα καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «GNTM»