Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

«Τσακώσαμε» την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ στο κέντρο της Αθήνας – Δείτε πόσο κοστίζει...

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ τρέχει και δε φτάνει από τότε που ήρθε στη χώρα μας καθώς η θέση της πρέσβειρας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα είναι απαιτητική και με πολλές υποχρεώσεις.

Χώρισαν μια ανάσα από τα Χριστούγεννα – Αυλαία στη σχέση ζευγαριού της...

Από κοινού αντιλήφθηκαν πως η σχέση ολοκληρώθηκε και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Λάμπρος Κωνσταντάρας VS Βρισηίδας Ανδριώτου: «Κακομαθημένο 25χρονο»

«Απασφάλισε» ο Λάμπρος Κωνσταντάρας εναντίον της Βρισηίδας Ανδριώτου, αποκαλώντας τη δημοσίως «κομπλεξάρα» και «κακομαθημένη».

Μπορεί να έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από την αποχώρησή του από το «Survivor», αλλά ο γνωστός δημοσιογράφος συνεχίζει να είναι ενεργός ως προς το reality επιβίωσης, κάνοντας σχεδόν καθημερινά σχόλια για τις εξελίξεις σε αυτό, όπως και για πρώην συμπαίκτες του.

Ο ίδιος δεν τα πήγε ποτέ καλά με τη Βρισηίδα, παρόλο που ήταν στην ίδια ομάδα, ενώ ήταν εκείνη που τον είχε βγάλει στον… τάκο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Φαίνεται μάλιστα πως ορισμένα καυστικά σχόλιά του στο twitter, με αφορμή το γεγονός ότι η Βρισηίδα κλαίει και ουρλιάζει κάθε φορά που χάνει στους αγώνες, έκαναν τους fans του μοντέλου να στέλνουν στον ίδιο υβριστικά μηνύματα στα social media.

Το γεγονός αυτό τον έκανε να ξεσπάσει και πάλι εναντίον της με βαρείς χαρακτηρισμούς. «Ατελείωτα κομπλεξάρα. Μη ζηλεύεις, κακομαθημένο 25χρονο. Φύγε πάλι και κλάψε παραπέρα» έγραψε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στο twitter για την πρώην συμπαίκτριά του.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα