Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

To Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ επιστρέφει σήμερα στο Athens Metro Mall

Fashion tips από τον Λάκη Γαβαλά, beauty hacks από τη Σουζάνα Κεγγίτση και posing coaching από την...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Ξεχωριστή γιορτή για τα άτομα με αναπηρία στο Ελαιουργείο Ελευσίνας

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αναγνώρισης Δικαιωμάτων των Ατόμων...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής...

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η Μήδεια της μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου συγκλονισμένη με την υπόθεση της Πάτρας μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου θέλησε να γράψει δυο λόγια στο Instagram.

Διαβάστε επίσης: Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεσπάει: «Σε καμία περίπτωση δεν σκότωσε τη Τζωρτζίνα»

«Η μέρα που η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αηδίασε με τη φρικαλεότητα της σύγχρονης ελληνικής τραγωδίας! Στο κάτω κάτω εκείνη υπηρέτησε έναν μύθο. Τη σημειολογία μιας πράξης από έρωτα και παραλογισμό, που ωστόσο δεν έλαβε χώρα ποτέ. (Μυθολογία γαρ…) Η σημερινή κατηγορούμενη τι ακριβώς…υπηρέτησε? Όχι, δεν σκοτώνεις από έρωτα. Και δη τα παιδιά σου! Που είναι η μεγαλύτερη αγάπη του κόσμου όλου! Σκοτώνεις από βαριά ψυχική διαταραχή.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη για σύλληψη Πισπιρίγκου: «Σοκ για τη κοινή γνώμη, σοκ για όλους μας»

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε σε λυγμούς γειτόνισσα της Πισπιρίγκου: «Αυτές οι γιαγιάδες γιατί δεν έκαναν κάτι να σώσουν κάποιο παιδί;»

Η οποία σε υποδουλώνει με κάθε τρόπο και πέρα από κάθε μέτρο. Σου δημιουργεί νοσηρές εμμονές και ψυχωτικές συμπεριφορές. Και αναρωτιέμαι μήπως είναι πια επιβεβλημένο να εισαχθεί ένα υποχρεωτικό ψυχολογικό τεστ σε όλους τους υποψήφιους γονείς? Ας βρει η πολιτεία τη μεθοδολογία για να το εφαρμόσει υποχρεωτικά!

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Καινούργιου για τη σύλληψη Πισπιρίγκου: «Κάνουμε ενέσεις για να κάνουμε παιδιά…»

Είναι παράλογο, είναι αποτρόπαιο, είναι εξωφρενικό να φεύγουν αθώες ψυχούλες από το χέρι του γονιού! Η προβλεπόμενη ποινή από τον ελληνικό Ποινικό Κώδικα , είναι ανεπαρκής μπροστά στην πράξη! Όπου αν όντως καταδικαστεί η κατηγορούμενη, της αρμόζει το τρις εις θάνατον.

Διαβάστε επίσης: Οργισμένος ο Λιάγκας με τη Πισπιρίγκου: «Θα το πω τώρα και δεν ξέρω αν φάει πρόστιμο ο ΑΝΤ1 από το ΕΣΡ…»


Η μέρα που ακόμα και η Μήδεια της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας, αγκαλιάζει στοργικά τρεις ταλαιπωρημένες παιδικές ψυχούλες εκεί στο αλλού…».

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα