Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Κακοκαιρία: Πλημμύρισε όλη η Ελλάδα – Δραματικές διασώσεις σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο...

Η κακοκαιρία Byron σαρώνει τη χώρα αφήνοντας πίσω της πλημμυρισμένους δρόμους, εγκλωβισμούς και σοβαρές καταστροφές.

Ποια ηθοποιός και πρωταγωνίστρια πετυχημένης σειράς της σεζόν είναι η μικρούλα της...

Το χαριτωμένο κοριτσάκι που διασκέδαζε σε παιδικό πάρτι γενεθλίων μεγάλωσε και είναι καταξιωμένη ηθοποιός της χώρας μας.

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Η Αλεξάνδρου ξεσπά για το «άγριο bullying» που δέχεται στο «Survivor» ο φίλος της Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

«Αφού δέχεται όλη αυτή την κακία τι να κάνει;»

Για «άγριο bullying» στον καλό της φίλο και δημοφιλή makeup artist Κωνσταντίνο Εμμανουήλ από τους συμπαίκτες του στο «Survivor» κάνει λόγο η Μαρία Αλεξάνδρου.

«Είναι ντροπή τους που του συμπεριφέρονται τόσο χυδαία!» ξεσπά μέσω της «Espresso» η sexy τηλεπερσόνα και show woman. «Ο Κωνσταντίνος τούς κάνει χάρη που ασχολείται μαζί τους, γιατί όλοι αυτοί εκεί πέρα διψάνε για δημοσιότητα για να πάρουν τα πάνω τους στη showbiz, ενώ εκείνος έχει πίσω του μια καριέρα χρόνων. Δεν συγκρίνονται τα μεγέθη… Ούτε σε δέκα ζωές δεν θα καταφέρουν αυτά τα άγνωστα μούτρα που έχουν μαζευτεί στον Αγιο Δομίνικο να κάνουν την επιτυχία που έχει κάνει στη ζωή του ο Κωνσταντίνος» αναφέρει η Μαρία, συμπληρώνοντας πως έκανε λάθος ο makeup artist που πήρε μέρος στο άγριο reality του Σκάι. «Μεγάλο λάθος! Δεν το είχε καμία ανάγκη!

Όπως δεν έχει ανάγκη και να του μιλάνε με αυτόν τον προσβλητικό τρόπο, να του κάνουν επιθέσεις χωρίς λόγο, να τον προσβάλλουν και να του συμπεριφέρονται με τόσο μεγάλη χυδαιότητα. Αυτό λέγεται άγριο bullying και αυτό ακριβώς κάνουν στον Κωνσταντίνο οι συμπαίκτες του».

«Οι άνθρωποι ψάχνουν για δημοσιότητα. Για όλη αυτή την προκατάληψη προς το πρόσωπο του Κωνσταντίνου μόνο μια λέξη έχω να πω: ΝΤΡΟΠΗ» λέει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια. Σε ερώτησή μας πώς εξηγεί το γεγονός ότι είναι όλοι οι Μαχητές εναντίον του φίλου της, η ίδια είναι σαφής στους ισχυρισμούς της: «Τώρα που ο πραγματικός διάσημος μπήκε στους Μπλε δεν το άντεξαν – τους… κάθισε βαρύ. Σίγουρα υπάρχει ζήλια για τη δημοτικότητά του. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι φίλος μου χρόνια και διακρίνεται για τον αυθορμητισμό του. Μπορείς να το πεις και μειονέκτημα αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του, αλλά για μένα είναι πλεονέκτημα το ότι λέει αυτό που πιστεύει κάθε φορά». Οσο για τις αντιδράσεις του στις επιθέσεις που δέχεται, η Μαρία τον δικαιολογεί. «Αφού δέχεται όλη αυτή την κακία τι να κάνει; Να μην αντιδράσει; Να δεχτεί έτσι απλά το άγριο bullying; Τους λέει την αλήθεια κατάμουτρα κι αυτό είναι που δεν αντέχουν» σχολιάζει.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα