Δουλειά μόνο τρεις ημέρες!

Ο μεγιστάνας Κάρλος Σλιμ προτείνει 11ωρη απασχόληση, τέσσερα ρεπό, σύνταξη στα 70

Κάθε Κυριακή βράδυ εύχεστε το Σαββατοκύριακο να ήταν μεγαλύτερο. Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Κάρλος Σλιμ, συμφωνεί μαζί σας και κατέθεσε σχετική πρόταση. Ο Μεξικανός μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών μίλησε σε συνέδριο και είπε ότι έφτασε η ώρα για «ριζική ανανέωση» στην επαγγελματική ζωή των ανθρώπων. Εκανε λόγο για 11ωρη απασχόληση, κάτι που λίγο πολύ κάνουμε και τώρα, αλλά και για εργασία έως τα 70 ή 75 χρόνια, κάτι που μάλλον θα αναγκαστούμε να κάνουμε σύντομα, αφού οι συντάξεις δεν θα φτάνουν. Αφού λοιπόν βιώνουμε ή θα βιώσουμε τα δύο παραπάνω, καλό είναι να συμφωνήσουμε με την πρόταση, αφού το τρίτο στοιχείο της είναι πολύ βολικό.

Ο Μεξικανός μεγιστάνας προτείνει εργασία τριών ημερών την εβδομάδα. Σύμφωνα με το σκεπτικό του, οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάρκεια της επαγγελματικής ζωής τους. Αυτό θα έχει ευεργετική επίδραση στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων που θα μπορούν να ασχοληθούν με χόμπι και να διασκεδάσουν.

Κάτια Γιαπαλάκη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέφτει η αυλαία σε δύο γάμους της ελληνικής σόουμπιζ!

Σκάνε βόμβες χωρισμών στην καλλιτεχνική Αθήνα. Δύο πασίγνωστα ζευγάρια της showbiz βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί και, αν σπάσει, θα σημάνουν οι… καμπάνες για το τέλος των γάμων τους.

Τζένη Μπαλατσινού: Πώς στόλισε το σπίτι της στην Πάτμο για το Πάσχα

Η Τζένη Μπαλατσινού βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην...

Ρίκα Διαλυνά: «Έπρεπε ήδη να έχω…φύγει»

Από τονΓιάννη ΑρμουτίδηΣε μια συγκλονιστική συνέντευξη ζωής προς την...

Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: «Γέννησα και δεν θα απολογηθώ για το πώς νιώθω»

Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε μια από τις πιο προσωπικές...

Νεκρή πρώην παίκτρια του ριάλιτι «The Bachelor»

Οι πρώτες υποψίες ότι επρόκειτο για την παίκτρια δημιουργήθηκαν από δύο χαρακτηριστικά τατουάζ που εντοπίστηκαν στο πτώμα

Νατάσα Θεοδωρίδου: Εκτός Αθήνας με τον σύντροφό της για το Πάσχα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου φαίνεται να ζει μια πολύ όμορφη...

Η Ξένια και οι δύο «ξένοι»

Το τηλεφώνημα του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κατερίνα Καινούργιου για...

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Πάσχα στην Κορέα με τον Νίκο Συρίγο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη επέλεξε να περάσει το φετινό Πάσχα...