Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Ο εραστής της μιας βραδιάς έγινε το στήριγμα της Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή

Ο άνδρας που πριν από λίγες μέρες η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε ότι είχαν κάνει «one night stand» φέρεται ότι έχει γίνει… στυλοβάτης της τις μέρες του εγκλεισμού της!

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαγράψει αναζητήσεις στο διαδίκτυο που θα την «έκαιγαν»

Το ότι συνεχίζει και σήμερα να βρίσκεται στο πλάι της είναι κάτι που παραδέχθηκε η ίδια σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις της, μιλώντας για τον άνθρωπο που μπήκε στη ζωή της και τη στήριξε, όταν άρχισε ο κυκεώνας των εξελίξεων που οδήγησε στην άσκηση δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και την προφυλάκισή της.

Διαβάστε επίσης: Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη: Εμμονική με τη Ρούλα Πισπιρίγκου η Αργυρώ του «Σασμού»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους ήρθαν κοντά λίγο μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας και εξελίχθηκε στο μοναδικό στήριγμά της εκτός από την οικογένειά της. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, ο Μάνος Δασκαλάκης όχι μόνο γνωρίζει το άτομο αυτό, αλλά η 33χρονη τού έχει εξηγήσει ότι «συνδέονται με μια βαθιά σχέση και επαφή». Μάλιστα, υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που περισσότερο τη στηρίζει, παρά έχουν μια ερωτική σχέση.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση Πάτρας: Νέα «βόμβα» Γρηγόρη Λέων για το θάνατο της Μαλένας

Σε παλαιότερη συνέντευξή της μέσα από τις φυλακές η Πισπιρίγκου, βλέποντας τον Δασκαλάκη να της γυρίζει την πλάτη, είχε φροντίσει να στείλει το σχετικό μήνυμα. «Είναι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, το οποίο με στήριξε όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα, ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ και με στηρίζει ακόμα» είχε πει. Βέβαια, η επαφή των δύο δεν μπορεί παρά να γίνεται μόνο τηλεφωνικά, καθώς η λίστα των ατόμων που μπορούν να την επισκεφθούν περιλαμβάνει μόνο στενά συγγενικά πρόσωπα και, φυσικά, τους συνηγόρους της.

Διαβάστε επίσης: Υπόθεση της Πάτρας: Πουλάει περιουσιακά στοιχεία η οικογένεια της Πισπιρίγκου για να είναι στο πλευρό της

Εξηγεί, ωστόσο, ότι με το «στήριγμα» ενώθηκε όταν πλέον είχε περάσει αρκετός καιρός από τον χωρισμό της από τον Δασκαλάκη, αν και αρχικά η ίδια διαλαλούσε ότι οι δυο τους είναι μαζί και αγαπημένοι, και ότι η διάσταση μιας ή δύο ημερών που έλειπε ο Μάνος δεν αποτελούσε χωρισμό.

Διαβάστε επίσης: «Η Ρούλα δικαιώνεται»: Ο δικηγόρος υποστήριξε ότι επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της

Αυτή ήταν άλλη μία αντίφαση της Πισπιρίγκου για τη σχέση της με τον Δασκαλάκη, καθώς στη συνέχεια οι δύο μέρες έγιναν πολύ περισσότερες. Η ίδια, πριν από λίγες μέρες, όταν αποκάλυψε τη σχέση τής… μιας φοράς που εξελίχθηκε στο στήριγμά της, έλεγε: «Οταν ο Μάνος έφυγε με την Ιριδα από το σπίτι, του είχα πει να μην ξαναγυρίσει, γιατί εγώ θα προχωρήσω.

Διαβάστε επίσης: Ματούλα για Πισπιρίγκου: «Οι παιδοκτόνοι αντιμετωπίζονται πολύ άσχημα στη φυλακή γιατί εκεί είναι όλες μάνες»

Μου είχε απαντήσει “προχώρησε, εύχομαι να βρεις τον καλύτερο”. Δεν ήταν σχέση αυτό που είχα. Με το παιδί αυτό είχα βρεθεί μία φορά. Είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και μια κουβέντα ανά δεύτερη τρίτη μέρα» είχε πει για το άτομο με το οποίο σήμερα έχει πλατωνική ή, καλύτερα, τηλεφωνική σχέση!

Διαβάστε επίσης: Νέες σπόντες Κατερινόπουλου κατά Δασκαλάκη: «Ο Μάνος είναι πατέρας ή φερόμενος πατέρας;»

Διαβάστε επίσης: Έκπληκτος ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου on air: «Από εσάς μαθαίνω ότι στο διαδίκτυο αναζητούσε ουσίες»

Διαβάστε επίσης: Θεόδωρος Μαντάς για Πισπιρίγκου: «Με τη στάση της δεν αφήνει περιθώρια υπερασπιστικών ισχυρισμών»

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα