Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Η Josephine θα είναι οικοδέσποινα του νέου ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ;

To «Love Island», το πιο άγριο ερωτικό ριάλιτι, με ζευγάρια αποκλεισμένα σε ένα εξωτικό νησί, έρχεται στον Σκάι

Ποιο «Bachelor», ποιο «Game of Love», ποιο «Power of Love» και πάει λέγοντας; Εδώ έρχεται στη μικρή οθόνη, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, το πιο άγριο ερωτικό ριάλιτι, με ζευγάρια έτοιμα για όλα, αποκλεισμένα σε ένα εξωτικό νησί!

H… χάρη του ξενόφερτου «Love Island» έρχεται και στην Ελλάδα, με τον Σκάι (λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;) να είναι η χαρά του οφθαλμόλουτρου, της κλειδαρότρυπας και του… μπανιστιρτζή τηλεθεατή!

Για όσους δεν γνωρίζουν, στη βρετανική βερσιόν, για παράδειγμα, του ριάλιτι έχει πέσει μέχρι και σεξ ανάμεσα σε παίκτες, ενώ τα πλάνα με καυτές παίκτριες να περιφέρονται γυμνόστηθες πάνε κι έρχονται! Για να προχωρήσει κάθε παίκτης και κάθε παίκτρια στο παιχνίδι είναι αναγκαίο κάθε εβδομάδα να έχει βρει το ταίρι του. Αντιθέτως, όσοι δεν καταφέρουν να γίνουν ζευγάρι αποχωρούν από το νησί… των οργίων!

Το ριάλιτι προορίζεται για την prime time ζώνη, αν και κάτι μας λέει ότι το ΕΣΡ θα το πάει από τις 23.00 και μετά…

Η είδηση που έσκασε κάπως… απότομα, πάντως, είναι το όνομα της παρουσιάστριας ή, τουλάχιστον, αυτής που θέλουν στο κανάλι για οικοδέσποινα του σκληρού ριάλιτι! Και αυτή δεν είναι άλλη από τη Ζόζεφιν, που μάλλον θα πρέπει να το… ξανασκεφτεί, αν δεν θέλει να συνδυάσει το όνομά της με ένα ριάλιτι όπου τα βογκητά ηδονής θα πάνε σύννεφο!

Αξίζει να τονίσουμε ότι τα γυρίσματα του «Love Island» είναι προγραμματισμένα για το ερχόμενο φθινόπωρο, ενώ τρία είναι τα επικρατέστερα μέρη για να πραγματοποιηθούν: Μάλτα, Νότια Αφρική και Κανάρια Νησιά!

Πάντως το 2018 το «Game of Love», ένα άλλο ερωτικό παιχνίδι, με παρουσιαστή τον φωτογράφο Χάρη Χριστόπουλο, που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, με τα ζευγάρια σχεδόν να ανταλλάσσουν συντρόφους σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Ναύπλιο, είχε κάνει το ΕΣΡ να μοιράζει πρόστιμα και οι καταγγελίες να πέφτουν βροχή από τους τηλεθεατές.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα