Τα φιλιά και οι αγκαλιές της «Θοδώρας» του «Σασμού» με τον σύντροφό της

Μπορεί η «Θοδώρα» στον «Σασμό» να στάθηκε άτυχη στην προσωπική της ζωή ωστόσο η Δανάη Παππά είναι πολύ τυχερή σε αυτόν τον τομέα.

Στο πρόσωπο του Λάμπρου Λάζαρη έχει βρει τον άντρα που την κάνει να χαμογελάει και να νιώθει ευτυχισμένη. Φήμες το τελευταίο διάστημα θέλει το ζευγάρι να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας αλλά δεν το έχει επιβεβαιώσει κανείς από τους δύο.

Ο φωτογραφικός μας φακός τους εντόπισε σε βραδινή τους έξοδο στο νυχτερινό κέντρο «Hotel Ερμού» να διασκεδάζουν χωρίς όμως να σταματούν τις αγκαλιές και τα φιλιά.

Αποχώρησαν τις πρώτες πρωινές ώρες με την Δανάη Παππά να βγαίνει από το νυχτερινό κέντρο κρατώντας το χέρι του συντρόφου της. «Είμαστε μαζί, είμαστε ένα. Ο γάμος δεν έχει περάσει από το μυαλό μας, ούτε το έχουμε συζητήσει. Η σχέση μας δοκιμάστηκε στην καραντίνα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Με φαντάζομαι σε ένα σπίτι με σκυλιά και γατιά να τρέχουν», δήλωσε πρόσφατα η Δανάη Παππά.

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό

Ποια ηθοποιός εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή με αυτά τα χαριτωμένα παπούτσια;

Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και εμφανίστηκε φορώντας παπούτσια με χοντρό τακούνι σαν σαμπό σε ροζ χρώμα με σχέδια.