Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου, 2025

«Να μ’αγαπάς»: Ρεκόρ σεζόν και πρωτιά σε σύνολο και δυναμικό κοινό

Οι εξελίξεις, το σενάριο και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha «Να μ’ αγαπάς», έκαναν

Δημήτρης Γιώτης: Γιορτάζει 20 χρόνια στη δισκογραφία με νέο τραγούδι του Κυριάκου...

Με μία μπαλάντα, που σε κερδίζει από το πρώτο της άκουσμα, κάνει δυναμικό come back στη δισκογραφία, o Δημήτρης Γιώτης.

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Μπλόκο στα 654 κιλά κοκαΐνη των καρτέλ της Λατινικής Αμερικής που θα γέμιζαν τη Θεσσαλονίκη

Θα έκαναν πιο... Λευκό τον Πύργο

Με το γνώριμο καμουφλάζ της… μπανάνας επιχείρησαν τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής να στείλουν ένα τεράστιο φορτίο κοκαΐνης αξίας περίπου 50.000.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι ιταλικές Αρχές έστησαν μπλόκο στην Καλαβρία στο πλοίο με το ναρκεμπόρευμα.

Η επιχείρηση στήθηκε στο λιμάνι Τζόια Τάουρο, όπου το φορτίο με «βιτρίνα» τις μπανάνες που προερχόταν από το λιμάνι του Γκουαγιακίλ στο Εκουαδόρ πέρασε από ειδικά μηχανήματα X-ray και έτσι επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες.

Μέσα στα φρούτα είχαν τοποθετηθεί προσεκτικά 654 κιλά καθαρή και ανόθευτη κοκαΐνη, η οποία θα μπορούσε στα χέρια των ναρκεμπόρων να τετραπλασιαστεί με τις προσμέξεις. Σύμφωνα με τις ιταλικές Αρχές, η αξία του φορτίου στις αγορές της Ευρώπης θα απέφερε στα μέλη του κυκλώματος το ιλιγγιώδες ποσό των 200.000.000 ευρώ, καθώς με τις προσμέξεις η ποσότητα «μαμούθ» θα έφτανε τους 2 τόνους!

Τελικός προορισμός του φορτίου ήταν το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, γι’ αυτό και αναμένεται οι ελληνικές Αρχές να λάβουν επίσημη ενημέρωση για να αρχίσουν έρευνες για τον εντοπισμό του παραλήπτη. Για την ώρα, οι Αρχές γνωρίζουν ότι τα κοντέινερ ήταν ναυλωμένα από μια μεταφορική εταιρία και ότι μετά τη Θεσσαλονίκη η κοκαΐνη θα «έσπαγε» σε μικρότερα φορτία, τα οποία θα διακινούνταν οδικώς μέσω των Βαλκανίων σε χώρες της δυτικής Ευρώπης.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Θεσσαλονίκη ή άλλο ελληνικό λιμάνι επιλέγεται από τα λατινοαμερικανικά καρτέλ ως προορισμός για πλοία που μεταφέρουν καθαρή κοκαΐνη στην Ευρώπη. Τον περασμένο Μάρτιο είχαν συλληφθεί οκτώ άτομα για ένα φορτίο 100 κιλών κοκαΐνης αξίας άνω των 5.000.000 ευρώ, που έφτασε στη Θεσσαλονίκη από το Εκουαδόρ, πάλι μέσα σε μπανάνες. Το φορτίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις εταιρίας εμπορίας φρούτων, που εδρεύει έξω από τη Βέροια. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας εκπρόσωπος της εταιρίας -εκ των μετόχων της, τρεις εργαζόμενοι της συγκεκριμένης επιχείρησης, ο οδηγός του φορτηγού και τρεις εκτελωνιστές (ανάμεσά τους και μία γυναίκα), οι οποίοι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...




Μποζουκια Αθηνα