Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Μονά-ζυγά και 2,2 εκατ. ευρώ στο Λαϊκό Λαχείο

50% πιθανότητες για κέρδη και νέος πίνακας κερδών

Συνολικά κέρδη μέχρι 2.200.000 ευρώ θα μοιράσει η 19η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου την Τρίτη, 10 Μαΐου, ύστερα από το τζακ ποτ που σημειώθηκε στην τελευταία κλήρωση. Μετά τις πρόσφατες αλλαγές στο παιχνίδι, όλοι οι παίκτες του ιστορικού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ έχουν, επίσης, 50% πιθανότητες να κερδίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ στη Δροσιά

Όπως εξηγεί ο κ. Άγγελος Ντάλιας, υπάλληλος στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Νίκου Σιρανίδη στη Δροσιά, «το Λαϊκό Λαχείο έχει ανανεωθεί πρόσφατα  με σημαντικές αλλαγές στον πίνακα κερδών. Κάθε λαχνός έχει 50% πιθανότητες να είναι τυχερός και να επιστρέψει στον παίκτη τα χρήματα που κατέβαλε για τη πεντάδα. Οι λαχνοί που ο αριθμός τους θα έχει μονό ή ζυγό το τελευταίο ψηφίο τους θα κερδίσουν από 10 ευρώ, εφόσον είναι μονό ή αντίστοιχα ζυγό και το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού. Mε άλλα λόγια, οι παίκτες θα μπορούσαν να αγοράσουν δύο πεντάδες, μία με λήγοντα μονό και μία με ζυγό, αυξάνοντας τις πιθανότητές τους για κέρδη και ξοδεύοντας ουσιαστικά μόνο 10 ευρώ».

Νέος πίνακας κερδών

Όμως, οι αλλαγές στο Λαϊκό Λαχείο δεν σταματούν εδώ. Όπως τονίζει ο κ. Ντάλιας, «όσοι δοκιμάσουν την τύχη τους θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από 50 ευρώ έως και 5.000 ευρώ, αν έχουν επιλέξει κάποιον από τους 139 τυχερούς λαχνούς που θα προκύπτουν τυχαία. Το ελάχιστο ποσό για τα κέρδη του Τριδύμου ανέρχεται στις 300.000 ευρώ. Επίσης, όσοι έχουν τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό του Μεγάλου Λαχνού σε όλες τις υπόλοιπες σειρές, εκτός του τριδύμου, θα κερδίσουν από 15.000 ευρώ».

Άγγελος Ντάλιας, υπάλληλος στο κατάστημα ΟΠΑΠ

Οι κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι YouTube του ΟΠΑΠ.

Το κατάστημα ΟΠΑΠ στη Δροσιά

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα