Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Μιχάλης Αεράκης: Πρεμιέρα με τη σύζυγο και την αδελφή στο πλευρό του

Ο Μιχάλης Αεράκης έκανε πρεμιέρα με την παράσταση «Νίκος Ξυλούρης - Ο Αρχάγγελος της Κρήτης» στο Θέατρο Ήβη που πραγματεύεται τη ζωή του τραγουδιστή.

Γεννητούρια! Μανούλα για πρώτη φορά γνωστή ηθοποιός

Μαμά έγινε γνωστή ηθοποιός της χώρας μας! Έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και αποκάλυψε το όνομα που θα του δώσουν

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Τρόμος στην πιάτσα των ομοφυλόφιλων – Το Ζάππειο μετατράπηκε σε πάρκο εύρεσης...

Αγριοι ξυλοδαρμοί και τρόμος λίγα μόλις μέτρα από το...

Η Αθανασοπούλου υπέδειξε το πρόσωπο στο οποίο ο Κωστόπουλος εκμυστηρεύτηκε τη συνεύρεσή τους

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εισαγγελική έρευνα για την καταγγελία της Έλενας Αθανασοπούλου για βιασμό της από τον σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλο, η οποία ήρθε στο φως πριν από λίγες ημέρες, όταν η ηθοποιός κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εν μέσω της τεράστιας τηλεοπτικής επιτυχίας της σειράς.

Για την υπόθεση διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση, που διενεργείται από τις αστυνομικές Αρχές υπό την εποπτεία του εισαγγελέα Πρωτοδικών Απόστολου Ανδρέου. Στο πλαίσιο της έρευνας αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρες τα μέλη της παρέας με την οποία βρέθηκε η ηθοποιός μετά την καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίησή της αλλά και ένα πρόσωπο στο οποίο ο σκηνοθέτης φέρεται ότι εκμυστηρεύτηκε τι είχε συμβεί. Τελευταίος αναμένεται να κληθεί να καταθέσει ως ύποπτος ο Κώστας Κωστόπουλος, ο οποίος θα δώσει τις δικές του εξηγήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Κωστόπουλου κατά Αθανασοπούλου: «Αυτή η προσπάθεια διασυρμού μου, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή»

Σύμφωνα με τη μήνυση της Ελενας Αθανασοπούλου, ο βιασμός τελέστηκε το καλοκαίρι του 2010, όταν ήταν 21 ετών. Η ηθοποιός, η οποία διατηρούσε φιλική σχέση με τον Κώστα Κωστόπουλο και την οικογένειά του, είχε βγει με τον σκηνοθέτη για φαγητό και μετά θα συνέχιζαν τη διασκέδασή τους με κοινούς φίλους σε κλαμπ. Στο γεύμα, όπως αναφέρει η γυναίκα, ήπιαν ένα μπουκάλι κρασί, και στη συνέχεια εκείνος παρήγγειλε δεύτερο και ενδεχομένως τρίτο.

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε η Μαίρη Βιδάλη: «Ο Κώστας Κωστόπουλος αποκλείεται να έχει προβεί σε βιασμό»

«Άρχισα να νιώθω ζαλισμένη. Δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιον λόγο ένιωθα τόσο ζαλισμένη. Προοδευτικά ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου και αυτό μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση γιατί ναι μεν δεν πίνω πολύ αλκοόλ, αλλά γνωρίζω πολύ καλά τα όριά μου, και είμαι σίγουρη ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να μου προκαλέσει τέτοια σύγχυση, αποπροσανατολισμό, ζαλάδα και απώλεια συνείδησης» περιγράφει στη μήνυσή της η 33χρονη -σήμερα- ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης: Η Άννα Παντζέλη κατά Κωστόπουλου: «Είχε σεξιστική συμπεριφορά και πέταξε καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου»

Στη συνέχεια αποχώρησαν από το μαγαζί και η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της. «Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και γύρισαν οι αισθήσεις μου ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του, και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου, και χωρίς τη δική μου συναίνεση.

Διαβάστε επίσης: Νέα βόμβα Βογιατζή κατά Αθανασοπούλου: «Στο κάστινγκ πήγε και κάθισε στα πόδια του σκηνοθέτη»

Συγκεκριμένα είδα τον εγκαλούμενο από πάνω μου, εγώ ήμουν σε θέση ανάσκελα, μου είχε ανοίξει τα πόδια, είχε σηκώσει τη φούστα μου, είχε απομακρύνει το εσώρουχό μου, ενώ αυτός με κατεβασμένο το παντελόνι και το εσώρουχό του εκτελούσε μέσα μου τη γενετήσια πράξη, δηλαδή με βίαζε» καταγγέλλει η Ελενα Αθανασόπουλου.

Μάρτυρας κλειδί στην υπόθεση θεωρείται ένας φίλος του σκηνοθέτη στον οποίο ο ίδιος φέρεται ότι είχε εκμυστηρευτεί τη συνεύρεσή του με την ηθοποιό. Η Ελενα Αθανασόπουλου τον κατονομάζει και αναμένεται να κληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες να καταθέσει, ώστε να ρίξει φως στη νέα καταγγελία, στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo.

Διαβάστε επίσης: Τσιμτσιλή: Το σχόλιό της για την παραίτηση του Κωστόπουλου από τον «Σασμό» μετά την καταγγελία για βιασμό

Μετά την ολοκλήρωση των μαρτυρικών καταθέσεων και των εξηγήσεων του σκηνοθέτη ο εισαγγελέας θα αξιολογήσει τα στοιχεία της δικογραφίας και θα κρίνει αν θα ασκήσει δίωξη σε βάρος του σκηνοθέτη, παραπέμποντάς τον σε τακτική ανάκριση.

Διαβάστε επίσης: Σπύρος Μπιμπίλας: «Με εξέπληξε το γεγονός ότι ο κύριος Κωστόπουλος είπε μόνος του το όνομά του πριν ακουστεί»

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το μήνυμα της Αθανασοπούλου στον Κωστόπουλο που τελικά δεν έστειλε ποτέ

Διαβάστε επίσης: Γιάννης Αϊβάζης: «Ο Κώστας Κωστόπουλος είναι εξαιρετικό παιδί, καλά έκανε και παραιτήθηκε από τον Σασμό»

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα