Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Καταπέλτης η εισαγγελέας στο Εφετείο κατά των δολοφόνων: Περιέγραψε τη φρίκη που έζησε η Τοπαλούδη

Ένοχοι χωρίς μεν και αλλά!

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, όταν περιέγραψε τη φρίκη που βίωσε η νεαρή φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη στο εξοχικό κολαστήριο της Ρόδου, τον Νοέμβριο του 2018, προκαλώντας το ξέσπασμα της μητέρας της.

«Σε τρεις μέρες έφαγες το παιδί μου, ρε πουτανόπαιδο! Ηρθατε από την Αλβανία να σπείρετε τον πόνο» φώναξε απευθυνόμενη στον αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενο, στον οποίο είχε μόλις αναφερθεί η εισαγγελέας.

Οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας και σε επιπλέον 15 χρόνια ο καθένας για ομαδικό βιασμό, άκουσαν την εισαγγελική λειτουργό να ζητεί την ενοχή τους όπως και στον πρώτο βαθμό, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.Ελένη Τοπαλούδη

«Η ανθρωποκτονία τελέστηκε και από τους δύο προκειμένου να σωπάσει η κοπέλα. Αν κάποιος δεν ήθελε, θα καλούσε σε βοήθεια. Η γιαγιά και ο παππούς του ενός ήταν στο ισόγειο. Ολες οι μετέπειτα ενέργειές τους αποδεικνύουν ότι έγιναν όλα από κοινού» ανέφερε η εισαγγελέας στην πρότασή της, στην οποία μίλησε για τον βασανιστικό θάνατο της Ελένης και το «ένστικτό» της ότι κάτι κακό θα συμβεί.

«Το κορίτσι προσπάθησε να αντισταθεί και προειδοποίησε ότι θα τους καταγγείλει. Η άσκηση βίας αποδεικνύεται από τις αμυχές στο κορμί της, τις κακώσεις, τα σημάδια από τα μαχαίρια. Οι κακώσεις έγιναν εν ζωή. Η μη ύπαρξη κακώσεων στα γεννητικά όργανα δεν προβληματίζει, αφού έμεινε για αρκετή ώρα στο νερό» τόνισε και συμπλήρωσε:

«Σκεπτόμενοι τις συνέπειες αυτού, της κατάφεραν πλήγματα στο κεφάλι με σίδερο, προκαλώντας της αιμορραγία και οίδημα. Οι κατηγορούμενοι, αντιλαμβανόμενοι την κατάσταση, τη μετέφεραν στο μπάνιο κι εκείνη αιμορραγούσε ακατάσχετα. Οταν είδαν την κρισιμότητα της κατάστασης τη μετέφεραν στο αυτοκίνητο». Η εισαγγελική λειτουργός εξήγησε πως για τη μεταφορά της Ελένης, η οποία ήταν ένα ψηλό και γεροδεμένο κορίτσι, είναι βέβαιο πως απαιτήθηκαν δύο άτομα, παρά τους ισχυρισμούς των κατηγορουμένων για το αντίθετο.

«Για τη μεταφορά είναι βέβαιο ότι απαιτούνταν δύο άτομα, αφού το κορίτσι δεν θα μπορούσε να σταθεί στα πόδια του. Αντί την ύστατη στιγμή να τη βοηθήσουν, την οδήγησαν σε ερημική παραλία. Σταμάτησαν σε ένα πλάτωμα. Εριξαν την Ελένη ζωντανή στη θάλασσα για να μην εντοπιστεί ποτέ και να πεθάνει εκεί. Και οι δυο σήκωσαν το σώμα, παρά τους αντίθετους ισχυρισμούς τους. Προκύπτει από την κατάθεση του ιατροδικαστή ότι η Ελένη ήταν ψηλή κοπέλα, βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και δεν ήταν δυνατόν να τη σηκώσει κάποιος μόνος. Ούτε υπάρχουν σημάδια από σύρσιμο πάνω της. Τεκμαίρεται ότι συνεργάστηκαν και οι δύο για να πετάξουν την Ελένη στη θάλασσα» ανέφερε η εισαγγελέας και πρόσθεσε ότι οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν να καλύψουν τα ίχνη του εγκλήματός τους όταν επέστρεψαν στο σπίτι και καθάρισαν.

Η άτυχη Ελένη Τοπαλούδη

«Ο θάνατος θα ερχόταν έτσι κι αλλιώς, απλώς διάλεξαν να την πετάξουν στη θάλασσα. Τα σκισμένα ρούχα της Ελένης καταδεικνύουν την υπέρμετρη πάλη που προηγήθηκε. Αν η Ελένη συμμετείχε σε αυτό το σκηνικό οικεία βουλήσει, θα ζούσε ακόμα και δεν υπήρχε λόγος για όλο αυτό που έγινε».

Οι δύο κατηγορούμενοι αναμένεται να ακούσουν την ετυμηγορία του δικαστηρίου στις 18 Μαΐου.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα