Eurovision 2022: Δείτε τι δήλωσε η Ανδρομάχη μετά τον αποκλεισμό της

Το βράδυ της Πέμπτης 12/05 ολοκληρώθηκε ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision 2022 με την Κύπρο να μένει εκτός συναγωνισμού για τον τελικό!

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η εκπρόσωπος της Κύπρου με το τραγούδι «Ela, Ela» έδωσε τον καλύτερό της εαυτό αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό! Η ίδια δηλώνει πολύ περήφανη για την αποστολή και δεν θεωρεί ότι έγινε κάτι λάθος!

Η δήλωση που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες είναι η εξής: «Γεια σας! Τελείωσε κατά κάποιον τρόπο με το αποτέλεσμα που θέλαμε, γιατί δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αλήθεια περάσαμε τέλεια, είμαστε χαρούμενες. Δεν είχα στο μυαλό μου τίποτα από πριν για το αποτέλεσμα. Είμαι υπερήφανη για την αποστολή. Θα το ξαναέκανα 100 φορές...Ήμασταν τόσο γεμάτες από αυτό που δώσαμε, που δεν υπήρχε περιθώριο για κάτι αρνητικό τη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Διαβάστε επίσης: Eurovision 2022: Μικρούτσικος για Ανδρομάχη – «Έφτασε στο φάλτσο, μας σκότωσε τα αυτιά»

Δεν κάναμε κάτι λάθος, ο πρώτος ημιτελικός ήταν πιο χαλαρός δεν είχε πολύ δυνατές συμμετοχές, τώρα τι να πω μπορεί να πήγε αυτό στραβά, εμείς δεν κάναμε κάτι λάθος. Δεν νομίζω ότι μπορεί να κρίνει κανείς τι άξιζε να περάσει και τι όχι»

https://vimeo.com/709435932?fbclid=IwAR346kd6VuFA5l_GJ-FBxugGtOnX-ARMqseE-bdrhtlsL7Zr7ZcNccBFDVY

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Πέθανε η αδελφή του Τόνυ Μαυρίδη

Δυσκόλες ώρες αντιμετωπίζει ο  Τόνυ Μαυρίδης.Ο μουσικός παραγωγός έχασε...

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής ερωτευμένος με εντυπωσιακή ηθοποιό!

Νέος έρωτας στην ελληνική σόουμπιζ! Γνωστός παρουσιαστής είναι ζευγάρι με όμορφη ηθοποιό