Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Και δεύτερος δάσκαλος παιδεραστής!

Νέο σοκ στις Σέρρες, με τη σύλληψη 49χρονου (πολύτεκνου) που επί τρία χρόνια ασελγούσε σε εντεκάχρονη

Τον απόλυτο εφιάλτη βιώνει η τοπική κοινωνία των Σερρών και ειδικά οι γονείς μικρών παιδιών, καθώς μόνο μέσα σε λίγα 24ωρα συνελήφθη και δεύτερος δάσκαλος δημοτικού σχολείου κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων μαθητών του! Η νέα υπόθεση, που προκαλεί σοκ, αποτροπιασμό και οργή, αποκαλύφθηκε χθες, έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από την ανακρίτρια Σερρών για έναν 49χρονο υποδιευθυντή δημοτικού σχολείου, ο οποίος κατηγορείται ότι επί τρία ολόκληρα χρόνια ασελγούσε σε βάρος ενός κοριτσιού ηλικίας, σήμερα, 11 ετών!

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η αντίστροφη μέτρηση για τον εκπαιδευτικό και πολύτεκνο πατέρα ξεκίνησε όταν η μαθήτρια άρχισε να κλείνεται στον εαυτό της και να παρουσιάζει έντονα ψυχολογικά προβλήματα.

Σε ψυχολόγο

Οι γονείς της, που όλον αυτόν τον καιρό προσπαθούσαν μάταια να τη βοηθήσουν, τελικά απευθύνθηκαν σε ψυχολόγο. Το κορίτσι σιγά σιγά άρχισε να εμπιστεύεται την ψυχολόγο και να της περιγράφει τον τρόμο που είχε φωλιάσει στην ψυχή της.

Οπως της είπε, ο δάσκαλός της άρχισε να ασελγεί σε βάρος της από το 2011, όταν δηλαδή ήταν οκτώ ετών, και δεν άντεχε άλλο να υπομένει αυτή την κατάσταση. Αμέσως η μητέρα του παιδιού μαζί με την ψυχολόγο μετέβησαν στον εισαγγελέα Σερρών και κατήγγειλαν τον υποδιευθυντή του σχολείου. Εναντίον του εκδόθηκε άμεσα ένταλμα σύλληψης για τις κακουργηματικές πράξεις της κατάχρησης σε ασέλγεια και της αποπλάνησης παιδιού κάτω των 15 ετών, κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από το καλοκαίρι του 2011 έως τον περασμένο Μάιο.

Αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του και τον οδήγησαν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του. Ωστόσο ο 49χρονος ζήτησε προθεσμία και θα οδηγηθεί εκ νέου στο δικαστικό μέγαρο τη Δευτέρα. Παράλληλα, οι άνδρες της Ασφάλειας πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του και κατάσχεσαν τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, προκειμένου να διαπιστώσουν αν κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η νέα σύλληψη εκπαιδευτικού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην περιοχή. Πριν καλά καλά προλάβουν όλοι να συνειδητοποιήσουν την αρρωστημένη δράση του 47χρονου Παναγιώτη Κουλαξίδη, ο οποίος προφυλακίστηκε, μια νέα βόμβα έσκασε ανάμεσά τους. Ο 47χρονος επίσης υποδιευθυντής δημοτικού σχολείου, τα πλήρη στοιχεία και την φωτογραφία του οποίου έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Ελληνική Αστυνομία, είχε συλληφθεί στις 14 Ιουλίου για ασέλγεια σε βάρος επτά παιδιών του σχολείου που δίδασκε τα τελευταία χρόνια, ηλικίας από επτά έως 12 ετών.

Γιούλη Σταρίδα 

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί




Μποζουκια Αθηνα