Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ερωτευμένη η Σοφία Παυλίδου – Η αποκάλυψη on camera

Η Σοφία Παυλίδου μετά το διαζύγιό της με τον Χρήστο Φερεντίνο κράτησε μυστική την προσωπική της ζωή αλλά πλέον νιώθει ευτυχισμένη και δεν το κρύβει.

Άφαντη η Ναταλία Λιονάκη – Πέταξε τα ράσα ή αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας;

Η Ναταλία Λιονάκη έχει αφήσει τα εγκόσμια τα τελευταία χρόνια και έγινε μοναχή Φεβρωνία και βρίσκεται στην Αφρική.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Δεν μπορεί να παραλύει μια οικονομία επειδή βρέχει»

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ξέσπασε με τις πλημμύρες λόγω της κακοκαιρίας.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Στο σκαμνί ο πρώην ισχυρός του ΣτΕ Παναγιώτης Ευστρατίου

Στο Γ΄ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων παραπέμφθηκε να δικαστεί ο πρώην αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτης Ευστρατίου για την κατοχή κοκαΐνης στο σπίτι του στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για τον επί σειρά ετών σύντροφο της πρώην προέδρου του ΣτΕ Μαίρης Σαρπ, ο οποίος είχε φιλικές σχέσεις με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο 66χρονος πρώην αντιπρόεδρος του ανώτατου ακυρωτικού δικαστηρίου της χώρας θα δικαστεί τον ερχόμενο Δεκέμβριο για προμήθεια και κατοχή ποσότητας ναρκωτικών αποκλειστικά προς ιδία χρήση και διανομή εξ ιδίας ποσότητας ναρκωτικών χωρίς κέρδος, σε βαθμό πλημμελήματος. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2021 μετά τη σύλληψη 26χρονου Ρομά έξω από το σπίτι του Παναγιώτη Ευστρατίου. Ο νεαρός αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως είχε δεχτεί μήνυμα από τον τότε ανώτατο δικαστικό λειτουργό μέσω της σελίδας γνωριμιών Grindr προκειμένου να μεταβεί στο σπίτι του στην Ηλιούπολη. Εκεί πήγε μαζί με ακόμα δύο φίλους του, έναν 24χρονο Αλβανό και έναν 32χρονο από τις Φιλιππίνες, οι οποίοι τον περίμεναν σε αυτοκίνητο. Το σταθμευμένο όχημα κίνησε τις υποψίες αστυνομικού, που ειδοποίησε ενισχύσεις. Οταν κατέβηκε ο 26χρονος από την πολυκατοικία όπου μένει ο Π. Ευστρατίου, συνελήφθησαν.

Στην κατοχή των τριών νεαρών βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δικαστή βρέθηκαν υπολείμματα ναρκωτικής ουσίας σε γυάλινο φιαλίδιο στο κομοδίνο δίπλα στο κρεβάτι του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις νεαροί καταδικάστηκαν τον περασμένο Μάρτιο από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Από την πλευρά του ο Π. Ευστρατίου, που παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης, υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία σχέση με την κοκαΐνη και ότι προσποιήθηκε ότι δοκιμάζει επειδή τον πίεσε ο 26χρονος. Όμως οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν και παραπέμπεται σε δίκη.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.

«Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

Η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι ενώ δεν παρέλειψε να χορέψει και ένα ζεϊμπέκικο.



Μποζουκια Αθηνα