Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου, 2026

Κέρδισε το φλουρί ο Δημήτρης Σταρόβας στην πίτα της παράστασης «Εκείνος και...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι συντελεστές της παράστασης «Εκείνος και εκείνος» στο Θέατρο Αργώ.

Ο Θάνος Λέκκας ως γκουρού στους «Τρομερούς γονείς»

Ο Θάνος Λέκκας, ως γκουρού Δαμασκηνός, έρχεται για να «καθαρίσει» την αύρα στο σπίτι της οικογένειας Στεφανίδη στη σειρά «Τρομεροί γονείς».

Στο σφυρί τα κειμήλια του 1821

Κομμάτια από την Ιστορία της Ελληνικής Επανάστασης βγαίνουν στο σφυρί στο πλαίσιο μεγάλης δημοπρασίας, που οργανώνει ο οίκος Βέργος την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έφτασα 40+ για να αρχίσω να ευχαριστιέμαι τα πράγματα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε σε συνέντευξή της για τη ψυχοθεραπεία και πόσο τη βοήθησε.

Ποιος «πυροβολεί» τον Καπουτζίδη: «Ο Γιώργος ήταν ανοιχτοχέρης και μέσα στο γέλιο, αλλά στην πορεία άλλαξε»

Ποιος γνωστός κύριος της σόουμπιζ απασφάλισε κατά του Γιώργου Καπουτζίδη.

O Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» για θέματα όπως η μόδα, η προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Καπουτζίδης κ.α.

Όσον αφορά την μόδα ανέφερε: «Δεν αποφάσισα εγώ να ασχοληθώ με τη μόδα, η μόδα αποφάσισε να ασχοληθεί μαζί μου. Έγινα παγκοσμίως γνωστός από το Παρίσι και οι Έλληνες ήρθαν πολύ γρήγορα να ψωνίσουν από μένα».

«Όσο περνάει ο καιρός γίνομαι πολύ μοναχικός. Δεν θα έκανα άλλο γάμο. Θέλω στις σχέσεις μου να υπάρχει μόνο ερωτισμός και πάθος. Δεν θέλω δέσμευση» είπε για την προσωπική του ζωή.

Τέλος, για τον Γιώργο Καπουτζίδη είπε τα εξής «Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ανοιχτοχέρης και μέσα στο γέλιο, αλλά στην πορεία άλλαξε. Δεν ξέρω, έχει κάποιο χρέος ηθικό να κάνει την απενοχοποίηση των ενοχών των γκέι».




Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ – Χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα

Ο φωτογραφικός μας φακός εντόπισε το ζευγάρι να περπατάει χεράκι χεράκι στη Γλυφάδα.

Δείτε την Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της – Για καφέ με γνωστό ηθοποιό

Η Αλεξάνδρα Λαδικού στα 93 της συνεχίζει να είναι μία όμορφη και κομψή κυρία.

Πρωταγωνίστρια σειράς του ALPHA: «Δεν κάνω σιδέρωμα είναι περιττό – Όταν τα βάλεις δεν θα τσαλακωθούν;»

Η γνωστή ηθοποιός είναι κατά του σιδερώματος και εξήγησε τον λόγο.

Συμφωνία μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή!

Συμφωνία-μαμούθ για τον Μάρκο Σεφερλή! Γέλιο μέχρι δακρύων μάς υπόσχεται η μικρή οθόνη και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις από τον χαρισματικό Μάρκο Σεφερλή, που οι κριτικοί λατρεύουν να… μισούν, τη στιγμή που ο κόσμος γεμίζει θέατρα για χάρη του.

Τρελά ερωτευμένος Έλληνας πρωταγωνιστής

Είμαι από τους ανθρώπους που σέβονται πάρα πολύ τις γυναίκες, με τον δικό μου τρόπο, τις αγαπώ πάρα πολύ.

Χρύσπα: «Χώρισα μετά από 15 χρόνια γάμου, δεν το περίμενα. Έζησα το πένθος του χωρισμού»

Καλεσμένη της εκπομπής «Το πρωινό» η Χρύσπα αναφέρθηκε στο...

Διαζύγιο – βόμβα μετά από 15 χρόνια γάμου για γνωστό ηθοποιό

Έπειτα από 15 χρόνια έγγαμου βίου η ηθοποιός σύζυγός του ζήτησε διαζύγιο, τονίζοντας ότι ο γάμος τους έχει «οριστικά καταστραφεί».