Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Κινέζος που για 28 ολόκληρα χρόνια ζούσε διπλωμένος στη μέση είδε τον…...

«Είμαι χαρούμενος, έχω ελπίδα» δήλωσε Κινέζος που πέρασε 28...

Πένθος για την Μπιζόγλη, «έχασε» τον πατέρα της

Πολύ στενόχωρο και δύσκολο θα είναι για την αγαπητή...

Η Σκορδά δεν βλέπει… μέλλον στον Σκάι

Η Σκορδά είναι το πρόσωπο που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο...

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 1η Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Επειδή υπάρχει παρασκήνιο που πρέπει να αποκρυπτογραφήσετε σε κάποιες υποθέσεις του εργασιακού χώρου αλλά και σε κάποιες σχέσεις σας, μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Για να βρείτε πρακτικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί επανέλθετε σε λογικό πλαίσιο.

ΤΑΥΡΟΣ: Επικεντρωθείτε στα θετικά της ζωής σας που αργότερα θα γίνουν πιο φανερά και καταπολεμήστε το άγχος και τη νευρικότητα που δεν σας αφήνουν να προχωρήσετε. Αν νιώθετε κακόκεφοι, μη συναναστρέφεστε με άτομα που δεν μπορούν να σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ανοιχτείτε σε έξοδα πριν παγιώσετε μια ικανοποιητική οικονομική κατάσταση για να μπορέσετε να αντιπαρέλθετε πιο γρήγορα από άλλους στα εμπόδια που υπάρχουν. Αναβάλετε όσο μπορείτε αποφάσεις που αφορούν επαγγελματικά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μετριάστε τα καπρίτσια σας και αναζητήστε την ουσία αφήνοντας στην άκρη γκρίνιες και παράπονα για να μπορέσετε να διοχετεύσετε σωστά την ενέργειά σας και όχι να τη σπαταλήσετε. Σε όσους θέλουν να επιβάλουν τις απόψεις τους απλώς αμυνθείτε.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές να επιτύχετε κάτι καλύτερο σε συνεργασίες, σε οικονομικά θέματα αλλά και στις σχέσεις σας είναι καλές, απλώς απαιτούνται από εσάς γερά νεύρα και διαλλακτικότητα. Απολαύστε την καθημερινότητά σας με άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί η κούραση να είναι αρκετή για εσάς και να μην μπορείτε να την αποφύγετε, αλλά θα δημιουργηθεί ένα πολύ θετικό υπόβαθρο για να ικανοποιηθούν τα οικονομικά σας. Μη δημιουργείτε προβλήματα στην αισθηματική σας ζωή με αντιζηλίες και γκρίνια.

ΖΥΓΟΣ: Από εσάς απαιτείται ευθυκρισία και όχι γενική αποδοχή όσων θα ακούσετε, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε στον στόχο σας. Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας, που μπορούν να σας προκαλέσουν διάφορες ψυχοσωματικές αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μπορεί η μέρα να ευνοεί τον εργασιακό τομέα σας, όμως χρειάζεται και από μέρους σας προνοητικότητα, μέτρο και καλή οργάνωση για να βάλετε σωστές βάσεις για το μέλλον. Σταματήστε να αγχώνεστε, αν σε κάποια θέματα δεν έχετε βρει ακόμα λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εξελίξεις γύρω από την εργασία σας τρέχουν και πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα και πιο συντονισμένα για να μη χάσετε πολύτιμο χρόνο και σημαντικές ευκαιρίες. Δείξτε ότι μπορείτε να ελιχθείτε και θα εντυπωσιάσετε ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προδιαγραφές είναι σχεδόν παντού άριστες, αλλά επειδή η καθημερινότητά σας θα γίνει είναι φορτωμένη και βαρετή, προσέξτε τι θα υποσχεθείτε και προπαντός τι θα υπογράψετε. Κάντε αλλαγές στη σχέση σας για να ανανεώσετε τον αισθηματικό τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μελετήστε προσεκτικά κάθε σοβαρή απόφαση που παίρνετε, σκεπτόμενοι τη βελτίωση της οικονομική σας θέσης, μια που οι καθυστερήσεις θα είναι τόσες όσες και οι ευκαιρίες. Με το να βάζετε το πείσμα μπροστά όταν οι άλλοι αντιδρούν δεν κερδίζετε τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μη βιάζεστε να αναπτυχθείτε κοινωνικά, πιέζοντας τους άλλους, γιατί υποσχέσεις που σας έδωσαν κάποιοι είναι πολύ πιθανόν να μην εκπληρωθούν στον βαθμό που περιμένετε. Αποφύγετε επιπολαιότητες που μπορεί να σας στοιχίσουν ακριβά στο μέλλον.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Οργισμένη ανάρτηση της Λιόλιου για τις ατάκες του Ψινάκη στο «J2US»

Η Κατερίνα Λιόλιου «άδειασε» μέσω Instagram τον Ηλία Ψινάκη...