Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Δημήτρης Οικονόμου αποχώρησε από την εκπομπή – Τι συνέβη;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Σήμερα»...

Αγνώριστος ο ηθοποιός πριν από 34 χρόνια

Ο νεαρός της φωτογραφίας είναι καταξιωμένος ηθοποιός της χώρας μας. Τον αναγνωρίσατε;

Δημήτρης Αλεξανδρής: Πού εντοπίσαμε τον ηθοποιό;

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής «σκίζει» με την ερμηνεία του στη σειρά «Να μ’αγαπάς». Ο καταξιωμένος ηθοποιός παρά τα καθημερινά και πολύωρα γυρίσματα της σειράς βρήκε χρόνο και πήγε να δει συναδέλφους του σε παράσταση.

Επετειακή εκδήλωση: 15 χρόνια «δημοκρατία»

Η εφημερίδα «δημοκρατία» γιορτάζει 15 χρόνια κυκλοφορίας με μια...

Πώς αντιμετώπισε ο Δήμος Αναστασιάδης τις προβληματικές συνεργασίες που είχε

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Δήμος Αναστασιάδης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε για το τρίτο τραγούδι με την Ελεάνα Βραχάλη  το «Σ’ αγαπάω ακόμα», για τα talent shows, για το Survivor αλλά και για τις επαγγελματικές του συνεργασίες.

Αναλυτικότερα ανέφερε τα εξής:

«Το “Σ’ αγαπάω ακόμα” είναι το τρίτο τραγούδι που βγάζουμε με την Ελεάνα Βραχάλη. Θέλαμε μία μελωδία κάπως καλοκαιρινή και πιο ευχάριστη. Το ταξίδι στη Βενετία για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού ήταν συγκλονιστικό, από το ξεκίνημα μέχρι και το τελείωμα. Θα είμαστε όλο το καλοκαίρι στο “Σάσα live stage”» ανέφερε ο Δήμος Αναστασιάδης.

Όσον αφορά τα talent shows και το Survivor είπε πως «Τα talent shows είναι ένας τρόπος για να δείξει κάποιο παιδί τις δυνατότητές του και το ταλέντο του. Αν ξεκινούσα τώρα πάλι από την αρχή, ενδεχομένως θα έπαιρνα μέρος σε ένα show ως διαγωνιζόμενος. Μου είχε γίνει στο παρελθόν πρόταση για να πάω ως κριτής σε talent show, άλλα είναι πιο δύσκολο να κρίνεις κάποιον από το να κρίνεσαι… Δε θα πήγαινα σε ριάλιτι επιβίωσης αν και μου έχει γίνει πρόταση από το Survivor. Στο ριάλιτι επιβίωσης βγάζεις ένστικτα και χαρακτήρες που ενδεχομένως δε θέλεις να δείξεις. Δε νομίζω ότι θα απομονωνόμουν ποτέ σε ένα νησί και να έχανα αυτό που κάνω και την οικογένειά μου».

«Είχα αρκετές προβληματικές συνεργασίες και τις αντιμετώπισα με χιούμορ. Υπάρχει ένα όριο. Όταν αυτό ξεπερνιέται και φτάνει σε ηθικά ζητήματα, εκεί σίγουρα μπορώ να πω ότι θα αποχωρήσω. Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα.» είπε για τις συνεργασίες του!




spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ο Γιάννης Λάτσιος είχε 15 χρόνια να δει τα πρώην πεθερικά του, βρέθηκαν στην ορκωμοσία του Άγγελου»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» της Πέμπτης.

Ενοχλημένη η Καμπούρη με τη Μεσσαροπούλου: «Το λέει αυτό εκείνη που είναι γυναίκα και μητέρα;»

Η Δέσποινα Καμπούρη κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Το πρωινό» της Πέμπτης βλέποντας τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου για το διαζύγιο της Σίσσυς Χρηστίδου πήρε θέση.

Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Το πιο ερωτευμένο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι ζευγάρι πολλά χρόνια και η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε με τον γάμο και τις δύο κόρες τους.

Γιάννης Βούρος: «Το τραγούδι που θέλω να ακούγεται στην κηδεία μου είναι…»

Ο Γιάννης Βούρος καλεσμένος της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τετάρτης μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ποιο τραγούδι θέλει να παίζει στην κηδεία του.

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ’ όταν είχαμε συνεργαστεί»

«Δε θα πήγαινα καλεσμένη στη Σκορδά επειδή έχω κατάλοιπα απ' όταν είχαμε συνεργαστεί», είπε η

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Το ζευγάρι αγκαλιά σε βραδινή του έξοδο

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει βρει στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνά την ευτυχία.



Μποζουκια Αθηνα